![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi plac si unele prenume mentionate de voi, adica Vlad si Eduard, dar cel din urma apartine unui ex, asa ca nici in ruptul capului nu l-as alege, mai ales ca ne-am despartit destul de nasol. Deci nu merita aceasta cinste. Si tu? Sper doar sa nu fie vorba despre aceeasi persoana! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) As fi vrut si eu sa pun numele, dar nah, am rezervele mele. Dar cica ar insemna imparat, binecuvantare, citisem mai demult undeva. Angel, acum am vazut ca si eu ti-am stalcit numele, nu numai indienii!! Ti-am spus in postul anterior Anfel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai, eu cred ca ti s-ar potrivi foarte bine ceva creativ si pe comunicare..Ai putea sa incerci si sa vezi ce iti place mai mult. Esti tanara, nu ai nimic de pierdut..cine stie ce revelatie ai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aia cu Topor Carlos Brian e pe bune?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar de numele manelistilor ce spuneti: Mercedesa, Medalion...? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sau de fiul lui Prigoana, Maximus? Oare cum il striga prin casa? Max? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum, banuiesc ca acum i se potriveste numele, avand in vedere ca are vreo 6 luni si merge in patru labe prin casa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Peste tot oamenii isi transforma copii in niste ciudati, punandu-le nume cu adevarat "speciale". Un cuplu din Mexic si-a numit baietelul yahoo. UN cuplu englez si-a numit cele 3 fiice: Lexus, Audi si Porsche. Un alt cuplu din Marea Britanie si-a botezat copilul "Metallica"!O femeie din Egipt si-a botezat tripletii Mohammad, Hosni si Mubarak. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asta ca sa nu ne referim la vedete. Cuplul Beckham cu baiatul Brooklyn. Moon Unit Zappa este numele ales pentru fiica lui, de muzicianul Frank Zappa. Pe baiat, a vrut sa-l inregistreze Dweezil Zapa, dar pentru ca spitalul a refuzat i-a spus Ian Donald Calvin Euclid. Diva Magika a fost numele ales de muzician pentru fiica lui care „urla mai tare decat toti bebelusii din spital“. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa se numeste fiica lui Bob Geldof si a Paulei Yates, Nardwuar the Human Serviette este numele unui muzician din Vancouver. Moxie Crimefighter este fiul unui magician, iar Wonderful Terrific Monds III este numele unui jucator de baseball. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
off: Sweet, numele nu ni-l spui, fatzuca nu ti-o arati, ce-i cu atatea secrete? Oi fi vreo vedeta si noi nu stim (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, n-ai vazut c-a zis c-o cheama Alexandra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ? Ia citeste mai cu atentie.
Sweet, sunt destul de sigura ca nu-i vorba de aceeasi persoana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , nu ma intreba de ce. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt "andreas" vine de la antras (citit andras)= barbat.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, ai dreptate, citisem acum vreo 2 zile dar am uitat de la mana pana la gura. Am ramas in schimb cu propozitia "As fi vrut si eu sa pun numele, dar nah, am rezervele mele. Dar cica ar insemna imparat, binecuvantare, citisem mai demult undeva."... si am avut senzatia ca era vorba despre numele ei (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) M-a ametit caldura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Scuze, Sweet!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am stiut dintotdeauna ca daca voi avea un baiat va fi Vlad. Asa ca, primul este Vlad. S-au incurcat putin socotelile ca s-a nascut cu 3 saptamani mai repede, chiar de Sf. Petru si Pavel, dar n-am vrut in ruptul capului sa-i pun un al 2-lea prenume, ca noi avem deja 2 nume de familie (le-am alipit). Chiar daca socrul a fost cam indignat ca nu e Petrica, a ramas Vlad. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La al 2-lea a fost dificil, ca nu-mi mai placea nici un alt nume de baiat, mai ales sa se si potriveasca cu numele de familie. Inainte de a naste cu cateva saptamani ma uitam la TV intr-o zi, si la sfarsitul unei emisiuni au inceput sa curga numele realizatorilor. Am inceput sa le citesc pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu care nu fac asta niciodata si am vazut numele Catalin. Asa l-am numit. Si eu cred ca numele ne influenteaza personalitatea. Nus tiu daca e corect spup "influenteaza", dar exista o legatura intre nume si personalitate. P.S. Si putin imi pasa ca se chinuie astia sa-l pronunte. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La ce nume am auzit pe-aici... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, in momentul in care l-am avut, nu ne gandeam la emigrare. This post has been edited by pescarush: Jul 21 2008, 06:30 PM |
|
|
butt3rfly |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Pe fetita mea o cheama Vanessa si ne-am hotarat sa o botezam asa pentru ca eu sunt romanca si sotul maghiar,iar numele fetei nu am vrut sa fie nici roman nici maghiar.Oricum numele da bine si cu numele de familie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, ia uite ce rea e asta mica, Lxn, ce m-a luat la zor! Pai si de unde stii tu ca poate nu sunt o vedeta? I am full of surprises. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Roxi, glumeam, Doamne fereste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E si mai mic decat tine, dar doar cu un an..cred. Cum ne influenteaza ei deciziile.. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , exu era mai mic cu 2. Si barbata-miu e mai mic cu 1 an si 7 luni, dar sunt mandra de lucrul asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Scuze de offtopic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:41 PM |
|