IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum ati ajuns la numele copilului vostru?, Ce factori v-au determinat sa-l alegeti?
sylvia_31
post Jul 22 2008, 09:47 AM
Post #51

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Sweet, da' ce memorie de elefant ai, maica ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu credeam ca-si mai aminteste cineva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , chiar ca esti full of surprises

Ai mei nu cred ca s-au gandit prea mult cand mi-au ales numele, pur si simplu asa o cheama pe nana mea , si mi-au pus acelasi nume.
Am avut noroc la faza asta, mie-mi place tare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

Pe fiica-mea o cheama ca pe Maat a noastra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ne-am gandit mult ( io mai ales ) pana ne-am hotarat la asta.
Am sperat ca o sa "imprumute" ceva de la tiza ei, aka zeita vanatorii, sa aiba o personalitate mai combativa, sa fie ambitioasa, ce mai , o adevarata luptatoare (deh, ce nu viseaza mamele pentru puii lor) .
Ce pot sa va spun decat ca sunt multumita de decizia luata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , desi o scos mustul din mine pana acum .

Al doilea nume e nume de floare (trandafir, cu acelasi spelling in engleza si franceza), ca sa-si serbeze ziua si de Florii.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jul 22 2008, 09:49 AM
Post #52

Musafir

Mica si rea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) My mistake, Sweet!
Dar ne-ai atatat pe aici cu potiuni din tine (ba un maieu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ba o privire de caprioara sprintara) incat ne-ai cam starnit curiozitatea. Si de aia am sarit asa cand am vazut fraza aia, am avut senzatia ca-i vorba de numele tau, uitand ca in urma cu 2 pagini spusesei cum te cheama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-o luat valul, nah!

+Quote Post
strumfita
post Jul 22 2008, 09:59 AM
Post #53

Musafir

Eu intodeauna mi-am dorit fetita si imi doresc sa am o fetita dar nu gasesc nume, interesant, dar de cateva saptamani ma tot gandesc la numele de Alexandra, persoanele pe care le cunosc cu numele aceste, am observat ca au personalitate puternica, sunt cam hotarate, ce zici Sweet, am dreptate?
De baiat imi place mult Luca, desi vad ca asa e la moda acum numele asta.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 22 2008, 10:24 AM
Post #54

Musafir

Am mai descoperit un nume dragut de fetita: Sara.
Alexandra-mi place mult si mie, mai ales ca asa o cheama si pe mami, dar in ultima vreme este o invazie de Alexandra/Alexandru la copilasi.
Pe fetita colegei mele o va chema Maria Nectaria.

+Quote Post
Altheea
post Jul 22 2008, 10:36 AM
Post #55

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Fain topic...pe mine ma cheama Ana, nu poate fi prescurtat in schimb m-am ales cu niste extensii gen Anca (rudele), Anisoara (coleg de liceu care tinea mortis sa ma scoata din pepeni), Anitza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (invatatorul), Anutza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (o vecina batrana prin copilarie), Annoula - diminutiv in greaca de la sefii mei, suna tare haios dar Maat intelege mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Asa...mai am un prenume care nu ma incanta foarte tare, doar la gradinita imi spunea educatoarea Gabi, de la Gabriela.
Next...pe baietel il va chema David, singurul nume de baiat la care ne-am gandit. Pentru fetita vroiam in primul rand Maria iar apoi existau mai multe variante. Dar deocamdata nu mai am batai de cap pe tema asta. As vrea totusi pentru David si un nume de sfant dar nu stiu ce s-ar mai potrivi.

Roxana nu este nume persan? Asa se numea sotia lui Alexandru cel Mare

+Quote Post
Vanillina_77
post Jul 22 2008, 11:11 AM
Post #56

Dependent

Group: Dependent
From: Brasov
Member No.: 3,777

E super topicul!!! Mie imi place Sarah, Jasmin (pronuntare corecta [iasmin]) ,Naomi (facand abstractie de top-modelul N.C....), imi mai place foarte mult

Francesca si Patricia (cred ca mi-as numi fiica Francesca)...La nume de baieti ...nu stiu.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 22 2008, 02:01 PM
Post #57

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

comentariul cu memoria lui sweet la detalii a devenit laitmotiv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

apropo de nume greu de pronuntat ia chemati-o pe asta la masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Santatriniaina Rasolomanana (avem o multime de clienti pakistanezi si au niste nume foarte foarte lungi)

+Quote Post
mititik
post Jul 22 2008, 02:08 PM
Post #58

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mie primul nume mi l-au pus dupa nasa. Noroc ca aveau o fetita la acea vreme, altfel ar fi trebuit sa ma cheme Petra. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Al doilea nume l-a ales mama, dupa ce, cand era gravida cu mine, a cunoscut o fetita cu numele Teodora care i-a ramas la inima. Din pacate, nu ma striga nimeni asa, dar imi place tare mult! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 22 2008, 02:09 PM
Post #59

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mie imi place Raisa foarte mult. Asa o cheama pe nasica mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mititik
post Jul 22 2008, 02:10 PM
Post #60

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Daca voi avea vreodata o fata mi-ar placea sa o cheme Flavia sau Stefania. Alte nume care mi se par frumoase: Ruxandra si Lidia.
Daca voi avea baiat, nu stiu ce nume i-as pune, fiindca nu-mi place niciunul.

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:51 AM