IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum ati ajuns la numele copilului vostru?, Ce factori v-au determinat sa-l alegeti?
happyCat
post Jul 23 2008, 08:30 PM
Post #71

Musafir

Hai mai Pink, Dalek? Tu ai vazut Doctor Who?

Fetelor, eu cred ca Sweet are o baza de date sub forma de tabel, cu informatii despre fiecare dintre noi. (joke, of course) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sylvia, si pe mine ma cheama la fel ca pe Maat si sa stii ca si eu sunt intocmai ca fetita ta: nu am prea multe in comun cu zeita vanatorii si ...am scos si eu untul din mama, cand eram mai tinerica. Sorry mum!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 24 2008, 09:25 AM
Post #72

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Aisling
From Wikipedia, the free encyclopedia
(Redirected from Aislinn)
The aisling (Irish for 'dream', IPA: [aɕlʲənʲ]), or vision poem, is a poetic genre that developed during the late 17th and 18th centuries in Irish language poetry.
---------------------------
Katalin e forma maghiara a lui Catalin.
----------------
Dalek
From Wikipedia, the free encyclopedia. This article is about the fictional species. For the 1963 serial, see The Daleks. For the 2005 episode, see Dalek (Doctor Who episode). For other uses, see Dalek (disambiguation).
Doctor Who race
The 2005 redesign of the Daleks.
Daleks
Type Kaled mutants in mechanical shells (with some exceptions)
Affiliated with Dalek Empire
Home planet Skaro
First appearance The Daleks (1963)

A Dalek (pronunciation (help·info) "dah-leck", IPA: /ˈdɑːlεk/) is a member of a fictional extraterrestrial race of mutants from the British science fiction television series Doctor Who. Daleks are organisms from the planet Skaro, integrated within a tank-like mechanical casing. The resulting creatures are a powerful race bent on universal conquest and domination, utterly without pity, compassion or remorse (as all of their emotions were removed except hate).[1] They are also, collectively, the greatest extraterrestrial enemies of the Time Lord known as the Doctor. Their most famous catchphrase is "EX-TER-MI-NATE!", with each syllable individually screeched in a frantic electronic voice (play sample (help·info)).
-----------------------------------------
Tox
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
- For the web application framework, see tox (Tomcat, Oracle, and XML).
- Tox is a commune in the Haute-Corse department of France on the island of Corsica.

+Quote Post
kalua
post Jul 24 2008, 09:26 AM
Post #73

Musafir

Tox e si o firma nemteasca de dibluri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 24 2008, 06:51 PM
Post #74

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

so, pe mine ma cheama Simona Roxana. Simona e de la nasa, mama voia sa imi puna numele Elena, ca al ei (si ma mir de unde am mostenit egocentrismul), dar nasa a fost ferma pe pozitie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxana nush de unde vine. Bunica din partea tatalui ar fi vrut sa ma cheme Dumitra (doamne fereste), ca m-am nascut cu o zi inainte de Sf. Dumitru, bunica din partea mamei m-a strigat intotdeauna Alinca (nu stiu de unde l-a scos si din pacate nu am cum s-o intreb acum), o alta baba de pe la tara, rude de gradul o mie, ma striga Ruxandra. buuuun, familia ma striga Roxana sau Moni, niciodata Simona, o matusa ma striga Monica. aveam vecini la bloc care credeau ca Moni este numele meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana am mers la scoala nu m-a strigat nimeni Simona, in afara de nasa-mea (noroc ca n-o vedeam prea des), acum nu mai pot sa ma prezint cuiva cu alt nume decat asta. daca o sa am vreodata o fetita (si cred ca o sa am, ca prea am avut vise premonitorii in ultimele luni si toate erau legate de o fetita blonda si creata si a naibii) am s-o numesc Alinca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 25 2008, 02:36 AM
Post #75

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hai mai Happy, cum de ti-ai dat seama, am incercat sa pastrez secretul?!? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Chinte, cred ca esti persoana cu cele mai multe nume pe care o stiu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pink, mie Dalek imi inspira a Lolek si Bolek. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar trecand peste asta, 6? Ce-ti veni?!

Strumfi, eu votez pentru Alexandra, buna alegere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo, am citit pe un site francez despre popularitatea numelui. Apogeul a fost in 1978, au fost inregistrati 4617 (!) bebelusi cu numele asta, iar in 2004 doar 627, fiind din '78 in continua descrestere.

+Quote Post
strumfita
post Jul 25 2008, 09:28 AM
Post #76

Musafir

Deci cred ca voi ramane la Alexandra pe cand voi avea o fetita, e ok, ca am numele de familie scurt si atunci merge, pe mine ma cheama Andreea Corina, trebuia Elena si taicameo cand a mers la primarie sa inregistreze a schimbat din Elena in Corina, a zis ca e satul de elena ceausescu:).eu nu is prea deacord cu al doilea nume, ca nu prea se foloseste in general, si de ex daca nu le declari pe amandoua poti avea probleme la institutii, eu corina nu il folosesc deloc si era sa o incurc la banca, si au trebuit facute toate actele din nou din cauza ca nu am scris pe un cec si corina. M-am dus cu seful meu sa imi faca procura pt banca, si nu am scris cel de-al doilea nume, si dupa aia refacute toate actele din nou, asa ca eu pt copii mei raman la un nume.

Pink - vezi ca si numele Illona e unguresc 100% in ardeal. Mie imi placea mult Agathina sau Agatha dar nu pot sa il pun ca aici la noi, se va pronunta "Ogoto " - am scris cum se aude, ca nu stiu sa scriu in ungureste.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 25 2008, 02:55 PM
Post #77

Musafir

Corina este primul meu nume si il ador (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Mi-am adus aminte ca o alta optiune pentru numele viitorului meu copil este Ida/Ingrid .

Pink indraznete planurile tale , opreste-te si tu macar la o echipa de baschet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jul 25 2008, 03:14 PM
Post #78

Musafir

Mie imi place Ambra. La baieti inca nu m-am decis. Si eu vreau un singur nume copilului.

+Quote Post
Bia
post Jul 25 2008, 11:21 PM
Post #79

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Dalek de la numele unui DJ care nu prea mai profeseaza, eu eram prea mica, l-am descoperit tarziu. Numele intreg era Corvin Dalek si e ungur. Pe mine nu m-a fascinat atat de tare muzica lui cat mi-a placut enorm numele. Nu am vazut filmul de care ziceti voi si nici n-am auzit de el. O sa-l vad cu siguranta acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ada-Katalin pentru ca imi place mult si Illona la fel. Stiu ca sunt unguresti... Cat despre Tox, nu stiu... imi place ca e simplu si excentric (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Si... 6 copii deoarece asta mi-am dorit intodeauna, sa am o familie mare si frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si probabil voi mai atasa un nume pe langa cele mentionate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imi mai place mult Citrine (pronuntat "sitrin") si Abel (pentru baietei). Cand ii botez vin cu siguranta si semnez aici condica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Jul 26 2008, 09:18 AM
Post #80

Musafir

Pink, toate ca toate, numele sunt cool si vorba ta...excentrice. Dar te-ai gandit sper ca 80% din oameni nu o sa le pronunte numele corect si chiar copilul nu o sa isi poate pronunta numele lui corect pana ce va creste mai marisor.
"Ada-Katalin" o sa fie pentru multi "Ada-Cătălin" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
"Citrine" iar e greu de pronuntat asa cum trebuie
iar restul (Dalek, Illona) creca sunt destul de normale...daca te muti in Ardeal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Funny fact : pana la 5 ani eu nu puteam nici numele meu sa il pronunt corect. Si ca sa vedeti ca de mica eram narcisista, cum credeti ca ma prezentam? "Sia Muasa Cuciun" (unde Muasa venea de la frumoasa normal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ). Habar n-am cum ajunsesem la concluzia ca asa ma cheama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La 5 ani mi-am dat drumul ca lumea la vorbit si am invatat si sa scriu. Scriam si citeam deja f bine cand am ajuns in clasa I, cu o singura dilema : litera "S" o faceam mereu intoarsa invers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai scriam uneori cand cu stanga cand cu dreapta, dar cand am inceput orele de caligrafie am ajuns la concluzia ca scriind cu stanga nu o sa iau niciodata nota 10 asa ca am luat o hotarare definitiva in momentul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 06:48 AM