![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Il bagi intr-un buzunar, sa-l ai la corp.
Of, de-abia astept si eu sa te duci la homeopat si sper sa fie unul bun tare, care sa te poata ajuta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Sanatate multa, multa, multa, Diana !
Iti tin si eu pumnii pentrru intalnirea cu homeopatul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sinteti atita de dragute... Multumesc din toata inima!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu sunt convinsa ca trebuie sa existe ceva sa amelioreze boala! Esti tanara in pana mea!
Nasol momentul din strada (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu am simtit neputinta asta(stiu ca nu se compara cu ce ai trait tu) cand am fost operata de apendicita. Si m.au scos din operatie, anesteziata, si colegii au inceput sa ma traga de picioare sa ma loveasca peste ele(nu tare) si eu nu simteam nimic si corpul nu imi raspundea la comenzi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (ca s-ar fi trezit cu un picior in gura). M-am simtit ....degeaba atunci. Stiu ca e un exemplu prost, dar neputinta era si atunci. Asteptam cu toatele un rezultat bun de la medic si speram sa te faci bine!! Luv u (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Albi...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Boala asta poate sa intre in remisie daca e tratata bine si din timp. Si eu iti ti pumnii fiindca esti la inceput.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Di (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
mamei ii face bine glucozamina si avea niste dureri cumplite si ia de mai bine de 1 an de incercat a incercat si fizioterapie si infiltratii cu nu stiu ce minuni cert e ca glucozamina a avut rezultat. L-am intrebat pe unul dintre medicii nostri daca trebuie facuta vreo pauza in tratamentul asta si-a spus: nu. Di te pup si-ti tin pumnii sa te faci bine. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne Di, suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma ingrozesc cand citesc ce ti se intampla. Ar trebui s-o dresezi pe Bonita sa-ti aduca gentuta (hai sa nu-mi dai in cap, dar am vazut chestia asta in filme) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost ieri pana la doctorul bunicii mele, si avea un poster cu articulatiile afectate de artrita asta. Erau inconjurate asa...de niste "basici" rosii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Foarte nasol tre sa fie. Nu meriti asa ceva (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fetele mele drage, va pup si va multumesc din tot sufletul!
Rozi, Albi - multa sananate bunicutei voastre! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:07 PM |
|