IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Artrita reumatoida
delia plaesu
post Sep 28 2008, 09:43 PM
Post #31

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,812

QUOTE(Maàt @ Sep 16 2008, 04:41 PM) *
O sa il caut, Bulinuto. Nu am auzit de el, dar o sa-l caut,. De terapie cranio-sacrala am auzit..insa nu mai stiu pe unde... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

exista si la noi sub denumirea de osteopatie
Go to the top of the page

+Quote Post
Shanti
post Oct 15 2008, 07:20 AM
Post #32

Contaminat
*

Member No.: 5,102

Doamnelor (si domnilor :-)), v-as sugera sa incercati si o alta terapie complementara: Su Jok. Este vorba de semintoterapia Su Jok, adica stimularea cu ajutorul semintelor, a punctelor reflexe aflate pe talpi si maini, in punctele de corespondenta ale partilor afectate.Semintele sunt prinse cu un leucoplast si tinute, dupa caz, intre 6 si 24 de ore. Ea va ceda organismului o parte din energia pe care o contine, preluand în schimb, prin rezonanta, energia negativa.

Se intampla destul de des, ca dupa utilizare, semintele sa-si schimbe culoarea, forma, sa crape sau chiar sa se sfarame.
Cea mai comoda este aplicarea semintelor inainte de culcare si indepartarea lor a doua zi dimineata.
Desigur ca aceasta terapie simpla este extrem de utila si in alte afectiuni. Sa va fie de folos!

+Quote Post
bulina
post Oct 15 2008, 02:16 PM
Post #33

Musafir

Shanti, cu tot respectul cuvenit, energie negativa nu exista.
Se invarte Einstein in mormant.

Emotii, ganduri negative da, dar energie nu.

+Quote Post
Shanti
post Oct 15 2008, 05:05 PM
Post #34

Contaminat
*

Member No.: 5,102

Ai dreptate, bulina ! M-am grabit cu scrisul si rau am facut... Corect este "energia uzata".

+Quote Post
bulina
post Oct 15 2008, 05:27 PM
Post #35

Musafir

Personal, nici cu asta nu sunt de acord. O energie uzata inseamna energie consumata, adica nu mai exista....

Putem avea lipsa de energie cred eu.

This post has been edited by bulina: Oct 15 2008, 05:27 PM

+Quote Post
scumpic
post Feb 3 2009, 03:57 PM
Post #36

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Rugaminte

Eu fac tratament pentru poliartrita cu Methotrexat. Acum, la noi in tara se gaseste doar sub forma de injectii, pastile nu se mai importa.
Eu insa voi pleca pentru 3 luni din tara si acolo nu o sa-mi faca nimeni injectiile daca nu am recomandare de la un medic de-al lor. As cumpara pastile insa e aceeasi problema, nu imi vor elibera la farmacie pe o reteta romaneasca.

Am mare nevoie sa gasesc pastile undeva, am inteles ca exista in Bulgaria si Ungaria. Daca exista cineva care ma poate ajuta sa le gasesc undeva si sa le cumpar, as fi extrem de recunoscatoare. Poate are cineva vreo idee, poate stie cineva vreo farmacie unde mai sint in stoc...sau sa le comand de undeva.

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 3 2009, 04:05 PM
Post #37

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Eu am facut si injectii, am cumparat si pastile pe retete romanesti.

+Quote Post
Fanny
post Feb 3 2009, 04:10 PM
Post #38

Moderator Global

Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca situatia e diferita. Romania e in UE, nu si-n ..Canada.
Scumpic, te-ai interesat si ai voie sa ai pastile pe 3 luni la tine? Nu stiu daca e vreo reglementare in acest sens, (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 3 2009, 06:40 PM
Post #39

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

scumpic aici singura chestie ar fi costul medicatiei altfel exact asa se numeste si aici Methotrexatul.
Daca mergi la un walk-in clinic si-i spui problema se prea poate sa-ti prescrie fara mari investigatii. Am sa intreb maine unul dintre medicii de aici si-ti spun ce si cum.

+Quote Post
scumpic
post Feb 3 2009, 06:46 PM
Post #40

Incurabil

Member No.: 2,663

Claudia , in UE se poate pentru ca sint acorduri intre casele de sanatate, in SUA si Canada nu.
Fanny, da, eu am mai fost plecata asa pe multe luni si le-am luat cu mine, poti sa le iei, dar sa ai scrisoarea medicala tradusa la tine. Dar nu m-a intrebat nimeni nimic.
Cleo, multumesc, astept sa vad ce afli tu.

+Quote Post

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:24 PM