![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am inteles ca e o doctorita tare buna, numita Valeanu/Veteleanu (sau asa ceva, ca nu gasesc hirtia si mi-s dihuie de cap), pe linga spitalul 1. Ca are clinica particulara. Tu ce stii? Unde te-ai operat?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Eu la spitalul 1 la doctorita Ionita care e sefa la clinica ORL acolo.
Nu e cine stie ce operatie complicata, dar e bine sa fie un doctor in care ai incredere si cu recomandari bune. Nu stiu despre doctorita de care zici dar daca aflu ceva iti spun. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, chiar m-ati pus pe ganduri cu cele amigdale, ca nu prea vedeam legatura cu artrita. Am citit eu cate ceva pe net...
Chestia e ca mie mi se inflameaza in fiecare vara amigdalele,destul de urat,cu puroi. Sa inteleg ca as putea sa am probleme din cauza asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Din experienta mea: nu numai cu asta, ci si cu inima, ai sanse sa faci foarte devreme reumatism articular. Unii zic ca tot de la amigdale iti poti nenoroci si dantura. Eu le-am "mostenit" pe toate.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai de mine. Si la ce spitale sunt in Galati.... nu prea-mi vine sa ma duc nici pentru o injectie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
La o clinica particulara. Nu cred ca o sa coste extrem de mult. Mai mult ai sa dai pe medicamente daca te faci amigdalita de 5-6 ori pe ani, ca mine.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
Buna seara
nu sunt chiar noua,am mai scris pe forum,la dieta Montignac. Necazul este ca o persoana foarte importanta pentru mine a fost recent diagnosticata cu aceasta boala.am citit despre ea,si cu cat citesc mai mult,cu atat ma sperie mai tare. Fratele meu-despre el este vorba-nu este in tara,aproape,sa-i pot urmari evolutia,sa vad cu ce se confrunta. face cam acelasi tratament despre care spuneti si voi,sustine ca se simte mai bine,boala este in faza incipienta.dar sunt foarte speriata.este o persoan foarte activa,munca sa este obositoare si cere si efort fizic-este inginer constructor.si este si tanar,nu are inca copii... eu am citit mult despre suferintele psihicului care de multe ori ies la suprafata printr-o boala fizica-somatizari. i-am spus sa analizeze tot ceea ce-l nemultumeste si-l apasa,tot ceea ce-l face sa sufere si sa incerce sa schimbe ce poate fi schimbat. oricum,sunt speriata. credeti ca exista sanse de vindecare daca a descoperit-o in faza incipienta? |
|
|
![]()
|
|
Dona, o am si eu. Nu exista vindecare. Nu deocamdata. O data instalata artrita reumatoida nu se vindeca.
Sint pusee de dureri, de umflare, apoi perioade mai bune samd... Cel putin asa am patit eu din vara, de la diagnostic, si pina acum. M-a ajutat insa scaderea in greutate. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana ai incercat homeopatie, acupunctura?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:45 PM |
|