IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Artrita reumatoida
Diana.
post Feb 27 2009, 02:39 AM
Post #61

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Homeopatie , da. Da rezultate. Acupunctura, nu.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 27 2009, 04:50 AM
Post #62

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ma bucur ca merge cu homeopatia, daca ai gasit un medic bun o sa te ajute enorm.
Nu am inteles la acupunctura daca ai incercat, oricum si aici ar trebui un medic bun dar stiu ca poate ajuta in caz de reumatism deci cred ca ar merge si la tine.
Sanatate multa, sa nu-ti pierzi speranta pt ca solutii exista mereu, trebuie doar sa continuam noi sa le cautam chiar daca nu reusim din prima.
Incearca sa aflii care ar fi cauzele ce determina aparitia afectiunii asteia (ma refer la emotii, comportamente, felul de a aborda o anumita problema) si incearca sa lucrezi si acolo defapt ce zic eu, homeopatia asta face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dona_r
post Feb 27 2009, 08:22 PM
Post #63

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

multumesc pentru raspuns,Maat,am citit ca te confrunti cu aceasta afectiune,imi pare rau,stiu ca esti si tu tanara...
fratele meu,cu 10 ani in urma a mai avut o problema legata de imunitate.
a facut alopecie-ii cadea parul in suvite mari.t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) toti medicii i-au spus ca este legata de stres.este adevarat ca era in primul an de facultate,departe de casa si de iubita...
dupa ce s-a transferat mai aproape de familie si de prietena sa,caderea parului a incetat in mod miraculos,si s-a refacut ca si cum nimic nu ar fi fost.
acum este de asemenea departe de casa,dar este cu sotia sa.ma tem ca organismul ii cere cu asiduitate ceva si suferinta psihica a determinat boala
exista o linie a psihologiei clinice-psihosomatica-ce se ocupa cu legaturile diontre boli organice si suferintele psihicului.poate nu ar fi rau sa consulti si un psiholog....uneori a scoate la lumina si a lamuri niste conflice interioare duce la ameliorarea sau vindecarea miraculoasa a unor boli care se instaleaza aparent fara nici un semn.
va doresc multa sanatate si liniste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 27 2009, 09:52 PM
Post #64

Fondator eLady.ro

Dona, eu sint omul care se va duce la nevoie la preot, nu la psiholog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine e boala mai curind pe fizic (amigdalele). Am o bibilica robusta si pare ca nu imi pasa de nimic. Realitatea e insa alta. Nu in schema cu miorlaitul (aoleu ce ma enerveaza femeilie miorlaite), insa uneori ma las lovita si doare. Insa asta nu se intimpla des. La mine e oboseala acumulata in exces, munca prea multa si frustrare mare cind vad cum sint furata si pare-se ca nu se poate face nimic. Singurul meu punct slab este un idiot simt al dreptatii care ma darima in interior uneori.

+Quote Post
dona_r
post Feb 28 2009, 12:12 PM
Post #65

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

Acu` ca sa dau si eu inaite ca un catar..poate o terapie cognitiv-comportamentala e buna....ne ajuta sa schimbam modul de a gandi.
Cumva incearca sa schimbe setarile implantate din copilaria mica-tu cred ca intelegi cel mai bine cum e cu setarile si cu programele astea...adica modul in care gandim si percepem lucrurile din noi si de langa noi....ne ajuta sa ne controlam altfel emotiile,prin a depista un gand su o emotie distructiva cand incepe sa se produca,si prin redirectionarea fluxului gandirii sa nu permitem emotiilor negative sa ne copleseasca.
dar sunt off-topic

+Quote Post
Diana.
post Feb 28 2009, 12:17 PM
Post #66

Fondator eLady.ro

Nu esti off topic, insa eu nu cred in brambureli de-astea, numai bune sa ia banii necunoscatorilor avizi sa acceda la "lumea buna".
Binele e-n noi si fiecare organism are propriul sistem de aparare. Depinde exclusiv de noi daca ne prinde necazul cu garda jos.
Nu ar trebuie sa exista implusul gidurilor negative. Pe care le gasim ca interdictii in crestinism.

Cele 10 porunci Dumnezeiesti
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

+Quote Post
danati
post Mar 27 2009, 10:12 PM
Post #67

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Hai ca am putin timp sa povestesc aici unde am fost acum doua saptamani.
La un SPA langa Tg. Mures, Apollo Wellness Club se numeste, unde aveau o gramada de chestii faine :
in primul rand un bazin mare, olimpic, acoperit, apoi sauna umeda, sauna uscata, si cel mai grozav pentru cei cu probleme reumatice : bazin cu apa sarata, calda la 37 de grade, unde as fi stat tot timpul. Dar nu era voie/bine sa stai mai mult de 30 de minute intr-o repriza.
Mie mi-a facut foarte bine apa asta sarata si mai demult, cand am fost la Ocna Sbiului, si acum.
In plus ( si contra cost ) erau o gramada de rasfaturi : nu stiu cate feluri de masaje de care nu auzisem ( tibetan, cu pietre fierbinti, hammam turcesc... ) tratamente cosmetice de tot felul si altele.
In plus, au separat un centru de proceduri de fizioterapie ( curenti de mai multe feluri, magnetoterapie, bai galvanice, impachetari cu namol, dusuri scotiene, si altele ), reflexoterapie, kinetoterapie, dar pe care din pacate nu le-am incercat caci timpul a fost prea scurt iar sedintele aste ca sa aiba un efect trebuie facute macar 5,6 zile. Dar tare m-as duce sa stau o saptamana acolo la o recuperare (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ideea este insa ca eu cred in toate aceste tehnici de recuperare. Am facut fizioterapie in ultimii 10-15 ani o data sau de doua ori pe an si simt ca m-a ajutat mult, altfel eram intepenita pana acum. Bine, eu nu am artrita, ci doar o artroza care isi scoate coltii din cand in cand, dar cu atat mai mult cred ca la artrita ar ajuta fizioterapia.
Hai ca m-am lungit cu povestile, sper ca n-am fost off-topic (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) si ca va folosesc informatiile mele.

+Quote Post
Fanny
post Mar 27 2009, 10:21 PM
Post #68

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mie da. Nu neaparat pentru tratamentul balneo, cat pentru evadare intr-o oaza de placere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scumpic
post Mar 28 2009, 09:22 PM
Post #69

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

La artrita eu stiu ca marea nu e indicata, ca apa sarata rascoleste durerile de articulatii. Fizioterapia in schimb e foarte buna.

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2009, 10:02 PM
Post #70

Fondator eLady.ro

Danati, cit a costat ?

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:34 PM