IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Artrita reumatoida
Cleo
post Mar 29 2009, 01:40 AM
Post #71

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Di nu mai citesc acum in urma daca s-a vorbit asa ca intreb: de tratamentul cu Methotrexate spune ceva medicul tau? Nu-mi dau seama daca se administreaza intr-o stadiu mai sever al bolii insa am vazut foarte des ca asa se trateaza aici.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 29 2009, 09:33 AM
Post #72

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cleo, eu nu iau pastile zilnic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2009, 03:36 PM
Post #73

moderator

Ma bcuur, insa intrebarea mea cauta un soi de raspuns si pt cine o mai citi. Nici Methotrexatul nu se ia zilnic insa nu stiu daca se ia intr-un stadiu sever al artritei. Din cate am vazut, se ia pur si simplu, difera dozajul.

+Quote Post
scumpic
post Mar 29 2009, 05:16 PM
Post #74

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Mie mi-au dat de la inceput, insa in doze mici. Fac o injectie sau iau pastile o data la 7 zile. La inceput, cind abia imi descoperise artrtita, aveam doza foarte mica, acum am mai mult.
Eu am vrut sa iau altceva pentru ca ma ingrozise ceea ce citeam in prospect de efecte secundare, insa doctorii au zis ca e cel mai putin toxic dintre medicamentele pentru artrita.

This post has been edited by scumpic: Mar 29 2009, 05:17 PM

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2009, 06:26 PM
Post #75

moderator

Din pacate efectele secundare pe termen lung sint greu de precizat. Poate ati auzit de Vioxx era foarte eficient insa l-au scos de pe piata in 2004 din cauze efectelor secundare asupra sistemului cardiovascular. Sefa mea sufera de artrita si uneori de-abia se misca si mereu lauda Vioxx-ul spunand ca era singurul care-i facea bine.

+Quote Post
danati
post Mar 30 2009, 10:18 PM
Post #76

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(Maàt @ Mar 28 2009, 11:02 PM) *
Danati, cit a costat ?

Pai noi am dat 900 lei doua persoane pe trei nopti cazare la patru stele ( dar patru stele curate ) si in care mai intra :
micul dejun ( bufet suedez ) si pranz sau cina in valoare de 40 lei / persoana/ zi ( deci demipensiune ) si acces la piscina, saune si bazin cu apa sarata.
Au oferta asta de pret pana pe 30 aprilie, dupa aia nu prea te mai atingi.
Si au si o aripa de hotel de doua stele unde cazarea e mai ieftina ( dar si mai proasta ).
Pacat ca e cam departe ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca ar fi mai aproape, asa, pana-n 100 km...

+Quote Post
barbi3girl
post May 13 2009, 10:04 AM
Post #77

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,470

E singurul forum pe care l-am gasit despre artrita reumatoida, si e destul de rau pt ca din pacate un exista un nr tot mai mare care sufera de aceasta boala si au nedumeriri. Eu spre exemplu am 20 de ani, si sufar de artrita de la varsta de 3 ani. Acum singura solutie e protezarea genunchilor, pt a ma putea deplasa din nou ...As vrea sa stiu daca exista persoana care au trecut prin operatie de genu, si cum se simt dupa? Deplasarea se face normal, cu dureri, fara dureri..?  (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Suzana
post Oct 20 2009, 11:26 AM
Post #78

Contaminat
*

Member No.: 7,296

QUOTE(Fides @ Aug 17 2008, 01:48 PM) *
Cercetătorii de la Universitatea Newcastle au realizat vaccinul dintr-un amestec de medicamente, steroizi şi vitamine.

Cum se poate realiza un "vaccin" din medicamente, steroizi si vitamine? Un vaccin se fabrica totdeauna din microorganisme patogene, microbi sau virusuri, care au fost inactivate si nu mai pot infecta omul, dar si-au pastrat capacitatea de a stimula producerea anticorpilor specifici. Daca s-ar fabrica un vaccin contra poliartritei reumatoide, insemna ca a fost gasit agentul patogen, microbul sau virusul, care provoaca aceasta boala.

+Quote Post
Diana.
post Oct 20 2009, 11:32 AM
Post #79

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Suzana, iti dai seama ca nu eu lucrez la vaccinul in cauza... Alte informatii in stire fata de ce am pus, nu erau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iar alte noutati nu au mai aparut de-atunci pe tema aceasta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Suzana
post Oct 20 2009, 05:52 PM
Post #80

Contaminat
*

Member No.: 7,296

Aici e si vina medicilor. De zeci de ani aud ca tot se descopera ceva si pana la urma totul e apa de ploaie. Cati doctori spun sincer pacientilor ca la ora actuala poliartrita reumatoida nu are tratament si ca e putin probabil ca in viitorul apropiat sa se descopera medicamentul de cotitura? De ce creeaza atatea iluzii?
Am dat peste un site interesant (clic aici). Nu cred ca tratamentul acestui calugar vindecator ar face chiar miracole, dar tot am auzit despre el. Formula AS l-a mediatizat intens. Plantele medicinale daca nu au efecte spectaculoase, cel putin nu sunt nici periculoase.
Reason for edit: REGULAMENT

+Quote Post

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:40 PM