![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
nu, nu dau informatii, nu caut centre de electrostimulare...doar am nevoie de companie (din bucuresti)...vine cineva cu mine?
sa nu indrazniti sa ma ignorati :evil: haideti, va roooooooooog.....nu ma incumet sa meg singurica :( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
nimeni nu vrea sa mi se alature?
toata lumea are un corp perfect intr-o minte sanatoasa :o...ba nu....invers :morideris: :morideris: eeeee...poate merg singurica pana la urma, da' mai astept un pic... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Elle_ni, risc sa ma strangi de gat, dar eu tot iti povestesc. :evil:
Eu am fost anul trecut la electrostimulare, am facut 10 sedinte si n-am vazut nici o schimbare, nici 1 mm in minus, ce sa mai zic de centimetri. Insa, inainte de a merge acolo, eu fusesem vreo doua luni la sala si probabil ca imi lucrasem acolo muschii... Nu stiu ce sa zic, am auzit tipe care ziceau ca au dat 6 cm din talie. :ametit: Sa ne tii la curent, daca te duci. :-* |
|
|
![]()
|
|
pai, mah, io nu vreau centimetri in minus, ca am destui in minus....io voiam o tonifiere, ceva...ca nu ajung si pace la sala...d'asta voiam electro...io n-am nevoie de slabit pe niciunde, doar tonifiere, ca's slaba....
|
|
|
![]()
|
|
si nu strang mah de gat, ce's nebuna???????????
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai buey mergeti careva cu ellenica la electrocutat :P ca daca nu ma faceti de vin io de la timisoara in fiecare saptamana ....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Ha,ha! Glumeam, mah, n-ai cum sa ma strangi tu de gat ca io-s mare rau. ;D
Probabil ca pentru tonifiere e ok, da sa stii ca mie nu prea mi-a placut senzatia. Prefer sa alerg de nebuna la sala cate o ora. (da am retinut ca tu nu ai timp) Imi venea sa ma urc pe pereti cat stateam acolo, mai ales daca nu aveam ce vedea la tv. |
|
|
![]()
|
|
Am vrut sa-i mai trag o karma lui angel, da am vazut ca are 69 si am zis ca nu stric asa minunatie de numar. ;D ;D ;D
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Din greseala cred ca am nimerit aici, si nu pot sa raspund unor mesaje mai vechi. Dar pot sa spun cate ceva despre o centura, cumparata acum cativa ani, tot pentru tonifiere, care era tot cu electostimulare, care pisca, si putea fi folosita si cu gel. A folosit-o si fratele meu pentru umeri, dar am abandonat rapid ideea. Nu stiu cat de eficienta poate fi, dar cred ca trebuie folosita mai mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Dar pot sa spun cate ceva despre o centura, cumparata acum cativa ani, tot pentru tonifiere, care era tot cu electostimulare, care pisca, si putea fi folosita si cu gel. A folosit-o si fratele meu pentru umeri, dar am abandonat rapid ideea. Nu stiu cat de eficienta poate fi, dar cred ca trebuie folosita mai mult timp. Alte pareri despre centurile de electrostimulare a muschilor? Sunt bune sau e doar reclama? Nu mi-as cumpara dar reclamele alea lungi de 30min pentru 1 singur produs sunt foarte enervante. Ati cumparat produse din reclamele Teleshoping? Stiu pe cineva care si-a luat o centura pentru spate si spunea ca ori e placebo ori isi face efectul pentru ca se simte mai bine dupa ce a folosit-o o perioada. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:52 PM |
|