![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multam de pont, Jo, am doua perechi noi care ma jeneaza. Si ma gindeam tot la spirt.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am inercat niciodata spirtul. Dar mi-am luat odata o pereche de pantofi 35 (desi eu port 35,5-36) care m-au batut de m-au rupt. Si se intampla la fel de fiecare data cand ii incaltam. Pana mi-a dat si mie cineva pontul asta cu crema. Cu cat mai grasa cu atat mai bine (eu foloseam de galbenele). Se lasa imediat, mai ales la piele, cel putin pentru ziua in care porti pantofii. La urmatoarea purtare e posibil sa trebuiasca din nou pusa crema. A, sa aveti grija in caz de folosire la pantofi de piele intoarsa, sa nu nimeriti si pe exterior cu crema.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Grasa? Cit de grasa? Crema de corp nu merge? Bag apiderminu`? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cum ziceam, eu folosesc de galbenele. Am mai scris pe undeva ca mi-am luat din Selgros un borcan de crema de galbenele (vreo 500ml cred ca are) pe care am dat 5 lei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Crema de corp... depinde. Ar merge un unt de corp (acu daca ma gandesc, cred ca si unt normal merge, daca nu te deranjeaza, of course). |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Fain trucul cu crema nici eu nu-l stiam.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sandalele achizitionate recent, care sunt mega comode.
Un sacou, blugi si un maieu le-am pus la jurnal de moda. (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/sandale.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Jucare, imi plac! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
In afara de spirt, crema (truc pe care nici eu nu-l stiam), exista si un spray special, care se da pe interior. L-am folosit eu pentru pantofii de la nunta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce faine sandale ti-ai luat Angel.
Si blugii sunt mistooooooooooo de tot, blugii de unde ti i-ai luat? Si mie imi place tare modelul ala de blugi. This post has been edited by Master of Norules: Apr 13 2009, 10:04 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si blugii si sacoul si maieurile sunt de la "Zaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca deh, acum avem si noi Zara and Co. la Temeshvar si presimt ca o sa ma cam doara la buget chestia asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:16 PM |
|