![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, rochia aia sa o dai de pomana. Ingrasa teribil. Fa comparatie cu poza cu blugi, unde esti asa de subttirica. Da-o cui urasti mai tare, colega dusa care te umple de nervi ar fi candidata perfecta daca vrei sa ii faci un "bine". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
PS: Eu ce spun spun fara rautate. Mi-esti draga tare stii asta si nu vreau sa te vad cum te arata urit o boarfa. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
I agree, rochia aia mov te dolofaneste si nu iti vine bine in partea de sus. In rest imi place tot ce ti-ai luat, in special blugii iti vin f bine pe kur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Lost, pantofiori ca aia am probat si eu acum cateva zile, mi-au placut mult. Nu i-am luat pentru ca nu aveau numarul meu. Sa purtati sanatoase toate cele. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost sa imi zici musai si mie cum e autobronzantul de la Uriage, pls
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eeee, sansele ca eu sa ma imbrac cu rochita aia sunt infime!
Cel mai probabil va deveni rochita de stat in casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De asta am pus poze, ca sa va dati cu parerea nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc de sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-am mai luat cate ceva, am mai primit si cate ceva de la sora muzei, asa ca am ce sa va arat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel comparativ cu ce am folosit pana acum si anume l oreal, johnson, garnier si mai stiu eu cate pot sa ma declar incantata. In primul rand nu pute, eu nu puteam sa ma fac ziua cu el, daca ieseam afara zicea lumea ca nu ma spal. Trebuie mai multe straturi cam 3 zile la rand, depinde cat de bronzata vrei sa pari. Am experimentat pe picior. Si nu e portocaliu e brum cum scrie si pe ambalaj. Dupa cum am mai zis la ce am folosit pana acum asta e pe primul loc. A si e usor de folosit pt ca e spray si sansele sunt mai mici sa iesi patata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Albi arati super bine, nu stiu unde zici tu ca te-ai ingrasat! Insa sunt de acord cu fetele, nici eu in luna a 8a, cu tona de kg in plus, nu am rochie sa ma arate asa, e croita foarte aiurea.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
suna f bine din cate zici Lost. Daca se mai si duce de pe piele uniform si nu se ia pe hainele albe deja sounds too good to be true (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ar fi autobronzantul ideal, nici nu m as mai chinui sa stau la soare, eu m am dat pe picior de la genunchi in jos, de luat s a luat ok. Dar nu mi dau seama daca s a luat pe haine ca nu aveam alb pe mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar trebui sa fie waterproof sa nu se ia si nu scrie asta pe el. Oricum peste o sapt ma fac peste tot ca deja e cald si nu pot iesi branzoaica pe afara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cumparat o poseta incapatoare, multifunctionala. O voi folosi cand plec in concediu, pentru carat "strictul necesar", si pentru salat de sport, cand se incalzeste si trec la haine de vara:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM3120.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:16 PM |
|