![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Nu ma pot abtine, Walpu esti pur si simplu SUPERBA! Imi plac toate cum iti vin, in special in roz- ce sa fac, rozul este fixul meu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Intr-adevar frumoase toate, Walpu! Imi place mult cum iti vine tie rochita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, sunteti foarte dragute! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi va cumparati chestii misto, eu o pijama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu trei piese: pantalonii sunt dintr-o stamba (au si un buzunar aplicat la spate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , oare ce-si ia lumea cu ea la dormit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), iar maieul si long sleeve-ul din tricot moale de tot. Totul 100% bumbac.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_9589.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place rochita e vesela, dulcica
Si eu mi am comandat pijamale de la quelle 3 bucatii , sper sa vina, chiar in ultima zi din catalogul de vara am facut, deci nu esti singura Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pijamaua all seasons imi place la nebunie. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Frumoase toate!
Si eu mi-am luat pijama, maronie cu buline mici bej (maieu cu bretele si pantaloni). De doua zile nu mai ies din ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tricouri si camasute si farduri (same old story). A, si inca o poseta, sora celei caramizii, dar alb murdar (asa s-o zice?)...erau reduceri si asa mult mi-a placut modelul, ca n-am rezistat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sa le purtati bucuroase!
lexie, am si io palarie din aia, doar ca e cu un maro mai deschis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine017.jpg)
Ultima achizitie, ca nu mai am voie sa iau nimic, ordin de la sot:), e foarte fain in spate cum vine maieul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Intr-un sfarsit, mi-am luat costum de baie, ca de cand caut unul care sa-mi placa si sa-mi vina bine
Cica dungile verticale slabesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/august004.jpg) LE: Walpu, uit mereu sa-ti spun ca esti o zeita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:16 AM |
|