![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
aveau si flacon mai mic, de-aia am prtecizat gramajul.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt happy azi pt ca mi am luat o oja Peggy Sage , a fost cadou in revista The One , nu mi am mai luat reviste de mai bine de juma de an ca ma plictiseau dar cum oja asta nu o gasesc la mine in oras n am rezistat tentatiei (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Lost, si pe mine ma tenta, dar culoarea aia mi s-a parut cam prea inchisa. Nush daca au mai multe nunate, eu am vazut mov inchis.
Iar in ONE nu gasesc niciodata nimic de citit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe eu am nimerit un rosu viu Royan 041 era singura nuanta in toate revistele de acolo , cat despre revista am rasfoit o si nimic sa mi capteze interesul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Imi place ca pana acum e singura oja cu care pot si eu ma fac fara sa ma manjesc , sa sterg si iar sa ma fac (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mi-am luat si eu revista aia pentru oja, mi s-a pus pata pe rosu de la vreme. cu revista mi-am luat teapa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) in afara faptului ca e neinteresanta si imi pare facuta numai dupa fitele si mofturile lui madam esca, oja aia e exact aceeasi nuanta cu una de la Alix Avien pe care o am eu si pe care n-as schimba-o nici moarta. sa vad daca o fi mai rezistenta, dar mira-m-as.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nimphe, am si eu crema din gama aia, dar de fata, si mi se pare foarte buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Astia-s adidasii ce i-am achizitionat
(IMG:http://i304.photobucket.com/albums/nn175/andreeacmihailescu/Diverse/Picture001.jpg) (IMG:http://i304.photobucket.com/albums/nn175/andreeacmihailescu/Diverse/Picture002.jpg) Scuzati calitatea, dar pozele-s facute cu webcam-ul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sunt faini si par comozi. Unde i-ai gasit pana la urma?
Ziceau fetele pe la topicul de aerobic sau nus care ca sunt tare rezistenti la uzura. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ii stiu Poke! Sa-i porti sanatoasa! Sa-mi spui daca observi vreo diferenta intre incaltarile astea si ce-ai mai purtat pana acum.
MoN, Asics-ul se lauda cu tot felul de performante. Oricum, ei au modele in functie de sportul pe care vrei sa-l practici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:13 PM |
|