![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Din Selgros i-am luat.
Mie imi plac lucrurile celor de la Asics, am mai avut incaltari de la ei. Astia sunt usori si au talpa foarte moale. Eu nu i-am cumparat pentru sport, ci pentru o zi in care am chef sa ma imbrac sport, pentru o iesire la iarba verde sau la munte. Deci nu vor fi fosrte chinuiti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca vor face fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Un singur lucru nu imi place: ca sunt albi. Dar bineinteles ca marimea mea nu era pe gri, iar negrii nu mi-au placut (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si cum era o "urgenta-urgenta" sa imi iau, i-am luat asa. Rox, dupa weekend o sa vin cu pareri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misto Philia, dar parca ziceai ca vrei clasici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Io nu ma prea pricep la adidasi dar pt mine clasici inseamna asa: http://www.hempreport.com/graphics/blog/ad...perstarHemp.jpg
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Anjel, am probat si asa ceva, dar, dupa mintea mea nebuna, nu mi-a placut cum veneau cu pantalonii de treniung. Si atunci ii cumparam pe astia pentru blugi si imi mai trebuiau inca o pereche pentru trening.
Asa ca am facut un compromis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Phil, sa-i porti sanatoasa!
Te sfatuiesc insa nu-i iei la munte daca faci drumetii, pt ca nu e deloc safe pt glezne. Pentru tot ce inseamna traseu pe munte se recomanda bocanci care sa tina fixa glezna. |
|
|
![]()
|
|
Nimhpe, la mine drumetiile se rezuma la mers pe o carare pana gasim un loc unde sa stam sau chestii din astea.
Nu le avem cu cataratul in adevaratul sens al cuvantului. Dar e bine de stiut in caz de ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si multumesc! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, imi plac adidasii tai! Sa ii porti sanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies what wrong with you? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
n-ati mai cumparat nimic de-o saptamana? eu i-am luat mamei serul Idealist de la Estee Lauder si iar am primit cadouri: farduri in 4 culori cu oglinjoara si pensula, ruj, mascara, esantiane substantiale de crema pt maini si picioare si o crema de fata intr-un bol dragut, o gentuta pt smacuri in cantitate mare si alta pt cele in cantitate mica siiiii o alta geanta din lac negru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in care mi-ar incapea toate cele obisnuite + vreo carte doua trei, plus pachetelul de pranz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci aici pleci nevinovat dupa o crema si vii de-abia tarand de-un gentoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine o duci Cleo...sa te folosesti cu placere de toate !!!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo sa le folosesti sanatoasa, mai ca mi vine sa ma teleportez la magazinul respectiv cand aud ce de cadouri sunt , e o adev placere sa faci shooping acolo (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai la noi is niste preturi si nimic cadou. Chiar acum a venit o americanca si a adus la copii nostri haine din state, m-am uitat si eu un pic pe etichete...vesta cu gluga la 1 $, niste bluze superbe la 4 $, sa nu mai zic de jeansi si incaltaminte. Nu imi mai vine sa cumpar nimic de la noi, pacat ca nu putem merge si noi acolo la cumparaturi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:55 AM |
|