IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
Philia
post Aug 28 2008, 08:46 AM
Post #171

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Din Selgros i-am luat.
Mie imi plac lucrurile celor de la Asics, am mai avut incaltari de la ei.
Astia sunt usori si au talpa foarte moale. Eu nu i-am cumparat pentru sport, ci pentru o zi in care am chef sa ma imbrac sport, pentru o iesire la iarba verde sau la munte. Deci nu vor fi fosrte chinuiti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca vor face fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Un singur lucru nu imi place: ca sunt albi. Dar bineinteles ca marimea mea nu era pe gri, iar negrii nu mi-au placut (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si cum era o "urgenta-urgenta" sa imi iau, i-am luat asa.

Rox, dupa weekend o sa vin cu pareri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 28 2008, 08:47 AM
Post #172

Musafir

Misto Philia, dar parca ziceai ca vrei clasici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Io nu ma prea pricep la adidasi dar pt mine clasici inseamna asa: http://www.hempreport.com/graphics/blog/ad...perstarHemp.jpg

+Quote Post
Philia
post Aug 28 2008, 08:54 AM
Post #173

V.I.P.

Anjel, am probat si asa ceva, dar, dupa mintea mea nebuna, nu mi-a placut cum veneau cu pantalonii de treniung. Si atunci ii cumparam pe astia pentru blugi si imi mai trebuiau inca o pereche pentru trening.
Asa ca am facut un compromis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 28 2008, 09:10 AM
Post #174

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Phil, sa-i porti sanatoasa!

Te sfatuiesc insa nu-i iei la munte daca faci drumetii, pt ca nu e deloc safe pt glezne. Pentru tot ce inseamna traseu pe munte se recomanda bocanci care sa tina fixa glezna.

+Quote Post
Philia
post Aug 28 2008, 09:12 AM
Post #175

V.I.P.

Nimhpe, la mine drumetiile se rezuma la mers pe o carare pana gasim un loc unde sa stam sau chestii din astea.
Nu le avem cu cataratul in adevaratul sens al cuvantului.
Dar e bine de stiut in caz de ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si multumesc!

+Quote Post
happyCat
post Aug 28 2008, 10:19 AM
Post #176

Musafir

Philia, imi plac adidasii tai! Sa ii porti sanatoasa!

+Quote Post
Cleo
post Sep 4 2008, 03:30 AM
Post #177

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

girlies what wrong with you? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
n-ati mai cumparat nimic de-o saptamana?
eu i-am luat mamei serul Idealist de la Estee Lauder si iar am primit cadouri: farduri in 4 culori cu oglinjoara si pensula, ruj, mascara, esantiane substantiale de crema pt maini si picioare si o crema de fata intr-un bol dragut, o gentuta pt smacuri in cantitate mare si alta pt cele in cantitate mica siiiii o alta geanta din lac negru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in care mi-ar incapea toate cele obisnuite + vreo carte doua trei, plus pachetelul de pranz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci aici pleci nevinovat dupa o crema si vii de-abia tarand de-un gentoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
strumfita
post Sep 4 2008, 07:19 AM
Post #178

Musafir

Ce bine o duci Cleo...sa te folosesti cu placere de toate !!!

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 4 2008, 10:16 AM
Post #179

Musafir

Cleo sa le folosesti sanatoasa, mai ca mi vine sa ma teleportez la magazinul respectiv cand aud ce de cadouri sunt , e o adev placere sa faci shooping acolo (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
strumfita
post Sep 4 2008, 11:46 AM
Post #180

Musafir

Numai la noi is niste preturi si nimic cadou. Chiar acum a venit o americanca si a adus la copii nostri haine din state, m-am uitat si eu un pic pe etichete...vesta cu gluga la 1 $, niste bluze superbe la 4 $, sa nu mai zic de jeansi si incaltaminte. Nu imi mai vine sa cumpar nimic de la noi, pacat ca nu putem merge si noi acolo la cumparaturi.

+Quote Post

109 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:55 AM