![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acord cu tine Strumfita , eu cand ma uit la preturi pt copii ma ia cu rau, nici macar juma de metru de material si un pret aberant, ce cadouri sa mai primesti cand uneori si punga o platesti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa-i din pacate la noi si europa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu mi-am mai luat tot felul de chestii, printre care o pereche de pantofi de Cenusareasa, cu botul rotunjit, destul de inalti, negri, de lac. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ii ochisem de mult, dar nu ma induram sa dau 4 mil. pe ei si acum i-am prins 50% reducere.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce faina treaba, Cleo cu cadourile si mostrele primite.
Pe aici nu e asa, au doar anumite oferte de genul: cumperi 2 produse EL, sau Clinique si primesti o gentuta mica cu ceva mostre acolo. Cred ca depinde si de cum le place de moaca ta. Mie o data mi-a dat o tanti de la raionul Clinique o gramada de mostre fara sa cumpar nimic. Alta data am cumparat o crema si n-am mai primit nimic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cred ca in America e cel mai fain de trait dpdv al preturilor la cosmetice si haine. Aici totul este x2 fata de preturile de acolo. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, din cate stiu eu Idealist-ul e unul din cele mai scumpe produse de la EL.
Apropo de chestia asta cu cadourile, intr-adevar in America ai tot felul de mici avantaje cand cumperi. Imi povestea cumnata-mea, care a lucrat intr-un Macy's, ca daca observa ca esti turist, deci slabe sanse sa te mai intorci sa cumperi de la ele, nu mai sunt asa de darnice vanzatoarele cu bonusurile. Deci totul depinde de cat sunt de bine-dispuse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am primit si eu in Sephora, la ceva produse cumparate cu pret ridicat, niste mostre de creme Dior si o mostra parfum Chanel! Zic eu in sinea mea, foarte tare, de obicei nu imi dadeau nimic sau hai o singura mostra. Acasa, am constatat ca erau goale. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (erau niste minitubulete, trebuia sa apesi sa iasa produs, si prin urmare nu aveai sa iti dai seama de la inceput)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai ca nu vreau sa va suparez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vreau sa animam putin locul
Roxi aici nu-i asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sint anunturi in ziare, sint expuse in magazin cadourile si e scris mare pt tot trecatorul 'cumparati de X$ primiti cadoul asta' si e expusa poza cadoului. la cosmetice cam asta-i combinatia: gentutele, fardul de pleope,mascara, ruj, demichiant de ochi sau ceva creme si mai nou cate o geanta mai mare. Cred c-am acumulat vreo 5 anul asta Eu Estee de-abia acum adulmec si-mi place. Idealist este scump insa este si tare fain si tine destul de mult. Deci eu cu mama ne-am dat dintr-unul de 75ml vreo 2 luni si mai am pt vreo luna cel putin. Si ma dau zilnic uneori si seara. si aici banuiesc ca se vor mostre insa o mostra de-asta de fard de exemplu te tine si-un an. samd strategii de vanzare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bune strategiile astea! Vrem si noi acolo (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu mi-am luat de la mare o camasuta office, alba, iar zilele trecute mi-am completat dulapul cu doua maieuri, ambele in dungi, insa unul cu dungi mai late, verzi si albe, altul cu dungi inguste, gri si albe si o pereche de cercei. Toate le-am gasit la reducere de ~50%. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
2 perechi de pantofi. Cei roz ma cam bat, eu sunt ingrozitor de sensibila la picioare. Nu stiu daca o sa ii pot purta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00381.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00382.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa-i porti sanatoasa! Aia movalii imi plac mai mult; pe aia roz nu ii poti duce sa ii schimbi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:05 AM |
|