![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu...ca i-am luat de la una ce aduce toale si pantofi pe care oricum nu o prea suport ca e cam tzaranca proasta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar nah...in alta parte chiar nu gasisem. Mie imi plac mai mult aia roz, dar din pacate ma bat. Poate ma obisnuiesc totusi cu ei, desi de lasat nici vorba ca sunt din panza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ceilalti sunt negri negri in exterior, doar in interior sunt mov. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://lh5.ggpht.com/BulinaPoze/SMKMz4NrPjI/AAAAAAAAAWU/iIvwf8Sko_U/s400/P8200015.JPG) Iaca fusta de-o luasem acu' cateva saptamani in pauza de pranz:
fustatoamnaiarna This post has been edited by Maàt: Sep 6 2008, 04:38 PM
Reason for edit: pus io poza
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place titlul albumului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "Cumparaciuni" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am mai invatat ceva nou azi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
bulina |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Spioanca mica ce esti tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La fusta nici nu se uita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Eu aia roz, in conditiile date, i-as arunca in Bega de pe pod de la Maria) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by bulina: Sep 6 2008, 04:19 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulinuca faina fusta. iar eu cu maronul sintem prietene pe vecie deci calr imi place. s-o porti cu placere
imi plac si pantofiorii anjelului au o forma tare dulcica. daca nu-s de piele nu se mai lasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si eu am cateva achizitii de-astea de nepurtat in dulap de se minuneaza mama ce-i in capul meu de-mi cumpar asa ca disperata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iote ce stie ea locatii din Temeshvar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
M-am uitat bre si la fusta, pare faina, da daca nu o iei pe tine sa faci pe modelu tot nu imi dau seama prea bine. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai ati fost vecine in copilarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca e de ras sau de plans dar eu am trait in Timisoara mai multi ani decat ai tu in total...
Mai bine bem ceva (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
weeeeiii....faine toate (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sa le porti cu placere! Ai spart ceva dinero nu te-ai jucat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:59 AM |
|