IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
Cleo
post Sep 6 2008, 11:05 PM
Post #221

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si eu cu Maybelline ii dau inainte.

tiii ce rau imi pare ca nu ti-am spus, de fapt nici nu m-am gandit c-ar fi si-n Honolulu dar era unul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Sep 7 2008, 04:15 PM
Post #222

Musafir

Kalua sa porti sanatoasa si cu maxima placere toate achizitiile vestimentare, iar smacurile sa-ti fie peste asteptari!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca poti sa faci un mini mall acasa de-acu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte faine toate!

Mie la capitolul unghii imi plac produsele OPI. Le consider cele mai bune.

M-am intalnit ieri cu o fusta (eu cautam niste adaptoare de priza de fapt) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Ne-am placut, ne-am asortat, impreuna am plecat...

fustita

totfustita

This post has been edited by bulina: Sep 7 2008, 05:46 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 7 2008, 06:38 PM
Post #223

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

doamne Kalua, m-am imbolnavit. sa le porti sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
iar de incaltarile roz ale lui Ange numai de bine, vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 8 2008, 08:24 AM
Post #224

Musafir

Chinte pai parca aveti Bershka in Bucuresti am inteles. Cica astea roz erau la mega reducere...90 RON asa am auzit. Io am platit 150 ROn pe ele, ca deh....la noi nu este Bershka (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 8 2008, 10:38 AM
Post #225

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(angeldust @ Sep 6 2008, 08:24 PM) *
Ma imbolnavesc de nervi. Am bagat un ochi pe site-ul Nine West. Ce pantofi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ce reduceri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La noi de ce nu sunt??

E Nine West in Mall Vitan din Bucuresti, nici nu sunt asa scumpe. Dar nu au pielea prea grozava. La posete imi plac insa mult.

+Quote Post
strumfita
post Sep 8 2008, 01:03 PM
Post #226

Musafir

Bulina, imi place la nebunie fusta ta, sa o porti cu placere.

Kalua, superbe achizitii, sandalutele is superbe, pantaloni , intr-un cuvant tot.

+Quote Post
bulina
post Sep 8 2008, 01:51 PM
Post #227

Musafir

Multumesc Strumfi, asa am sa fac! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 8 2008, 09:46 PM
Post #228

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

este berska in baneasa shopping city, da' e cam trist..
m-a luat si pe mine un doooor de cumparat.. cred ca stiu deja ce vreau de mos craciun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
mda, si toate ca toate, da' suspin dupa pantalonii evazati ai kaluai.. misto tare

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 9 2008, 09:19 AM
Post #229

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Ange, avem si noi Berska, dar eu am oroare de shopping (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu imi place sa umblu prin magazine si cu atat mai putin prin mall-uri (da, stiu, sunt femeia ideala). eu fac cumparaturile pe principiul "daca intru intr-un magazin si imi place ceva, imi cumpar", de fiecare data cand am plecat croita sa imi iau ceva anume m-am intors acasa numai cu porcarii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si pana ajung in baneasa shopping center...well, mai bine ma duc la un gratar la dragasani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

acum intru in perioada de strans punga ca vreau sa-mi iau un laptop, cu rasnita aia de acasa nu mai pot face nimic.

+Quote Post
albinuza
post Sep 9 2008, 11:17 AM
Post #230

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si io.s la fel cu cumparaturile Chinte! Nu am rabdare sa umblu nici sa ma tai! Si ma plictisesc. Daca nu gasesc in primele 2 magazine ce am nevoie, am tulit-o acasa.

+Quote Post

109 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:52 AM