![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu in grupul fetelor "no shopping".
Ieri m-a trimis al meu la cumparaturi, cu buzunarele pline si eu am cumparat trei lucruri: un cutit, o cutiuta chinezeasca cu betisoare parfumate si o pereche de sosete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar el se uita (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua nuanta de la creionul de buze Mac Stone e un nude pink, sau un bej soft ? imi place mult cum arata dar bineinteles de pe calc de la maccosmetics nu mi dau seama pt ca in descriere zice ceva de brawn deschis dar culoarea bate catre un nude pink (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu in grupul fetelor "no shopping". Ieri m-a trimis al meu la cumparaturi, cu buzunarele pline si eu am cumparat trei lucruri: un cutit, o cutiuta chinezeasca cu betisoare parfumate si o pereche de sosete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar el se uita (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lasa Philia, ca-i bine! Asta-i cea mai buna tehnica de inducere a adversarului in eroare! Si acum...din ciclul "am vazut, mi-a placut, nu m-am putut abtine fiindca a fost revelatie intaiasi data!"...asta-i compleul in care ma simt frumoasa, sexoasa si...Jackie Kenedy: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM1627.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM1628.jpg) Acum e musai sa-mi cumpar pantofii, poseta plic si bijuurile cu pietre turquoise! Punto e basta! This post has been edited by dr_wise: Sep 10 2008, 06:57 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Doctore, sa il porti cu placere! Arata SU-PERB!
As vrea poze cu el pe model acuma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multumesc!
Dupa ce fac rost de pantofi si "bijuuri"! Deja am dat sfoara-n USA, vreu una din bratarile alea, altfel n-o sa mai am somn! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua nuanta de la creionul de buze Mac Stone e un nude pink, sau un bej soft ? imi place mult cum arata dar bineinteles de pe calc de la maccosmetics nu mi dau seama pt ca in descriere zice ceva de brawn deschis dar culoarea bate catre un nude pink (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E un maroniu inchis. Eu il folosesc la ochi, nu la buze (fardul ala bejuliu tot de la MAC si cu creionul asta dat in pliu si manjit un pic cu mana). Sunt foarte incantata si de fard, si de creion. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de acum incolo ma iau dupa descriere nu dupa calc meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
dr wise abia astept sa vad poseta si pantofi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua ce de haine si incaltari faine ti-ai luat. Apai ai bagat o tura puternica de shopping.
Bulina si mie imi place tare mult fusta ta. Dr. Wise misto costumasul. Fain, fain arata marginea alba cu conturul. Sa le purtati cu drag. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
Marginea este tot gri, dar o nuanta deschisa. Cred ca weekend-ul asta atac pantofii...si plicul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot vreau sa zic si tot uit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , foarte misto costumasul. Cu pantofi si plic gri vei fi foarte eleganta si serioasa, eu zic ca s-ar potrivi mai bine un sirag de perle, tot gri. Lung, ca ala subtiaza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si daca-ti iei bijuterii cu turcoaz, eu zic ca la alea ar veni de minune o pereche de pantofi exact la culoarea lor. Costumul, pantofii si plic gri chiar nu mi se pare ca s-ar potrivi cu vreuna dintre bratarile alea mortale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:06 PM |
|