![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de perle pe gri , am vazut la b&b niste cercei superbiiii pe gri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Da si eu sunt de parere ca niste pantofi turcoaz ar veni super misto la bijuurile acelea. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
apropo de perle
eu mi-am luat din Panama anul trecut de la bastinasi si se pare ca sint adevarate. Daca le dai foc si nu ard sint perle zic ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu am zis ca-i cred pe cuvant. Cred c-am platit 20$ siragul. De purtat inca nu le-am purtat in alta ordine de idei mi-am luat Ceralip de la La Roche Posay si deocamdata nu ma pronunt. Am buzele destul de uscate, mai ales cand incepe frigul si am nevoie de ceva gras si produsul asta este foarte gras dar nu neplacut, e un strugurel crema |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cleo pentru buze uscate (ale mele asa sunt mereu daca nu le tratez) iti recomand balsamul de buze de la sephora, am testat o multime pana sa ajung la el dar de cand l-am descoperit nu mai am nevoie de altceva, e mai bun si decat 8 hour cream de la EA.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca-mi spuneti unde gasesc pantofi turquoise, m-ati facut fericita. Eu n-am vazut asa ceva.
Iar pt bijuuri am dat deja comanda. Duminica primesc un raspuns. Vreau sa stiu daca sunt sanse sa le gasesc in magazinele de specialitate la un pret mai bun. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa va arat cateva din noile achizitii
(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01039.jpg) Cateva ape de parfum de la Avon. (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01038.jpg) O geanta de panza cumparata din Eforie Nord si care a fost dragoste la prima vedere (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01037.jpg) Doua perechi de cercei un pic mai ciudati, tot de la mare. Cerceii stelute sunt stelute de mare adevarate, nu din plastic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa poseta aia m-a terminat! Am facut o pasiune pentru posetele in dungi si/sau foarte colorate! daca-s tembela (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai dragelor, topicul asta e faimos; toate ruptele-n fund ne pupa in partile moi si mor de nervi ca n-au bani sa se c**e-n centru`, da` nu pot dormi de grija noastra... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
QUOTE ...un topic de genul asta e pe forumul elady, ala plin de fitzoase care se lauda in fiecare zi ca si-au cumparat nu stiu ce lucruri. parca n-ar exista decat shopping pe lumea asta. si ca tot veni vb de luat, am luat si eu troleul 79 de dimineatza ca sa vin la munca. aaaaaaaaaaa ..... si aseara mi-am cumparat o paine de la supermarketul din fata blocului ... ASTA-i vreuna care si-a luat ban pe caz de magarie cronica sau sta si citeste numai, ca stie ca daca isi face user aici si-o ia peste bot la un moment dat...Si-are si o problema oftalmologica, ca e chioara, saracuta, si nu vede cele jdemii de subiecte, a ramas cu ochii bleojditi pe asta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca nu ii e drag de noi, ce puii mei ne viziteaza? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pun pariu ca-i curg balele cind citeste si-si musca pumnii pina la singe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elady rulz! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cred ca n-a sesizat cititoarea respectiva care-i de fapt ideea cumparaturilor listate. noi sa fim sanatoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi-am luat Ictyane - crema emolienta sa vedem cum imi place. Mi s-a terminat Dayware-ul de la EL, am sa incerc altceva. bebe mersi de sugestie. Noi n-avem Sephora aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) oricum ceva ceva a lucrat Ceralip-ul |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aiurea...nu le baga in seama, sunt si ele infidioase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) D'apoi amu ce sa fac? sa iau si io troleul in spirit de solidaritate si sa traiesc cu o paine pe zi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stii tu vorba aia...La tatzi ni-i greu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma simt fitzoasa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) .
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:25 PM |
|