IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
Cleo
post Sep 12 2008, 09:56 PM
Post #251

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua imi place floricica de ti-ai pus-o-n par
hai sa-mi pun si io una (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 12 2008, 09:57 PM
Post #252

Musafir

da tu nu mai este nimic decat shooping pe lumea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
noi sa fim sanatoase (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 12 2008, 09:57 PM
Post #253

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Kari, tu ai fost şi-n Hawaii, iţi dai seama ce-si muşcă alţii deştele...Io-s de-a dreptu` cu nasu pe sus, nici cu prăjina n-ajungi la el! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Chiar aşa, Anjel... La tăţi ni-i grieu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De Cleo ce să zic, pun pariu că aia nici curaj să viseze nu are ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aşa că, mamzel, ia si citeşte şi fă-ţi harakiri!

+Quote Post
albinuza
post Sep 12 2008, 09:58 PM
Post #254

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) aaa sper sa se mai uite si maine cand o sa postez eu toate achizitiile mele din tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vreau si io sa ma simt fitoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Aaaa si eu as ajuta-o cu o zi cu troleul si o paine. dar am 2 probleme. aici nu sunt trolee si eu nu mananc paine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by albinuza: Sep 12 2008, 09:59 PM

+Quote Post
Diana.
post Sep 12 2008, 10:01 PM
Post #255

Fondator eLady.ro

Facem cheta si ii cumparam si ei un coltuc... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 12 2008, 10:02 PM
Post #256

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

apropo de cine unde-a fost
am avut azi unul care la intrebarea "o sa calatoriti outside of N America" ? raspunde cu "da. ma duc in Labrador sa-mi petrec Craciunul cu bunicii"
asta cum ar raspunde cineva la "calatoresti in afara Europei?" cu "sigur, de Craciun merg in Ialomita"

altfel "nici o masa fara paine!"

+Quote Post
albinuza
post Sep 12 2008, 10:05 PM
Post #257

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

off: mie mi se pare foarte tare chestia asta. Inseamna sa estem importante mai! Noi care numai shopping stim. Nu avem familii, nu avem servicii, banii pica ei de undeva si noi mergem la shopping ca doar suntem niste doamne ce...... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 12 2008, 10:05 PM
Post #258

Musafir

Cum o dam, cum o sucim, n-o sa putem multumi niciodata pe toata lumea: daca-ti cumperi si arati, nu-i bine, daca nu zici ca-ti cumperi, tot nu-i bine ca se gandesc ca stai in straiele de-acum 20 de ani, carpite si inalbite de spalat; daca pui poze cu mancare inseamna ca stai numai la cratita, daca nu pui inseamna ca nu gatesti, deci mananci numai prostii; daca scrii ce carti citesti se pot gandi ca ia uite, dom'le, ce carti de rahat citeste, daca nu scrii acolo esti o inculta ca nu citesti etc, etc.

+Quote Post
Diana.
post Sep 12 2008, 10:10 PM
Post #259

Fondator eLady.ro

Da-le-n ... alta treaba nu au decit sa stirmoceasca la portile forumului si sa manince rahat cu polonicul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ie-te, eu stau si la cratita, am si barbat, imi frec banii pe ce vrea muschiul meu, ma iau la trinta cu barbati si alora de nu au loc de noi pe pamint le zic asa:
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/kiss-my-ass-3-2.jpg)

+Quote Post
kalua
post Sep 12 2008, 10:19 PM
Post #260

Musafir

Desenu-i mortal, de coma, durere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si ca sa ramanem on topic: de unde l-ai luat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(asta-i ca aia de alaltaieri la Ikea: Mr. kalua pusese ceva pe masina si lega chestiile alea, sa le fixeze acolo. Apare un tip, strain, ca era mai intunecat la fata, si-l intreaba daca se pot imprumuta de undeva portbagajuri de acoperis. Mr. kalua ii zice ca nu, ca de cumparat costa cel putin suta si, binevoitor, sa se uite in ebay ca se dau cateodata alea folosite cu un euro. Si ala: "si unde-i magazinul asta ebay?")

+Quote Post

109 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:50 PM