![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-i rau! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
poza a ostat cit piinea ei pe-o luna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, ca am ramas interzisa: stiu cine a spus asta, si ce e mai grav este ca este membra la noi! sa-i fie rusine Abia astept sa o vaz online! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cine cine?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, hai ca o iert, si-a facut cont la noi dupa 10 luni dupa ce a debitat minunea...
Nu mai are inportanta... dar m-am suparat . O sa-mi treaca . In plus, mi se pare ca a postat si ea pe-aici la fitzoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) intre timp, deci o iert si o iubesc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ca-i fata buna si pe vremea cind a scris aia nu ne cunostea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Acum is si mai curioasa....
Si noi am fost rele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
dap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Daca-mi spuneti unde gasesc pantofi turquoise, m-ati facut fericita. Eu n-am vazut asa ceva. eu am vazut unii du-re-re in Barcelona, un turcoaz-albastru intens absolut superb care m-a cucerit instantaneu chiar si pe mine care DETEST albastrul in general. dar din pacate ramasesera numai masura 41, altfel ii luam si ii arboram aici pe topic ca o fitzoasa ce ma aflu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . This post has been edited by claudia_electra: Sep 12 2008, 10:57 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io zic ca amu suntem chit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A facut misto de noi, am facut si noi misto de ea, s-a echilibrat balantza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si asa nu isi primise botezul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
da mai da tot it's not fair! voi stiti despre cine e vb.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si ca o fitoasa ce sunt, maine ma duc sa.mi cumpar o poseta ca nu mai am nici una. ca a avut griaj oiseau de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
superba camasaaaa!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:36 PM |
|