IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
MadutZ15
post Sep 14 2008, 10:54 AM
Post #291

Musafir

yo mi'am luat o fusta neagra putin peste genunchi (1-2cm) cu slit pe o parte, un sacou negru, o camasa alba si niste pantofiori gen balerini negri (pt prima zi de a12a...as fi vrut cu toc, dar cu maxi-taxi dimineata de dimineata nu pot ) ... o sa pun poze cred zilele urmatoare

PS: am uniforma la liceu (sacou si cravata bleumarin, cravat cu initialele liceului, dar anul trecut sa purtat foarte mult negru...si mi'am permis macar pt prima saptamana sa port si eu negru, imi place la nebunie) cravata cred ca o voi lua totusi si la lucrurile negre

This post has been edited by MadutZ15: Sep 14 2008, 10:57 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 14 2008, 04:34 PM
Post #292

Musafir

no sa ma laud si eu de fitzoasa ce sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine029.jpg)
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/l.jpg)

urasc sa pozez daca ati stii cate poze le am facut pana sa se vada clar (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 14 2008, 04:39 PM
Post #293

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

exact asa niste sosoni vreau si eu! f classy!

+Quote Post
Lexie
post Sep 14 2008, 05:06 PM
Post #294

Musafir

Luat si eu o pereche de pantofiori negri, cu talpa ortopedica inalta (eu nu prea ma inteleg bine cu tocurile, asa ca prefer talpa), is eleganti si merg bine la pantalon si chiar si la fusta. Si o camasa alba cu maneca lunga si un volanas peste piept cu bordura neagra. Si o geanta neagra, si o oja maro-grena... Si cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mango
post Sep 15 2008, 01:22 AM
Post #295

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Albinuza, Cleo, Kalua, Angel, va multumesc frumos, sunteti niste dragute (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , da las' ca nici voi nu glumiti cand va cumparati cate ceva, eu de cate ori vad achizitiile voastre salivez pe aici...sa nu mai zic de ultimele lucruri ale lui Kalua(sper ca e corecta forma asta) sunt pur si simplu WOW!!!

Angel, sa stii ca si mie imi plac cam toate brand-urile grupului Inditex, adica imbracamintea produsa de ei, dar preferata mea ramane Zara, insa ma incanta f. f. mult si Bershka, Pull&Bear sau Stradivarius...si ai dreptate, greu gasesti ceva sa nu-ti placa, eu cand intru la ei as pleca de acolo cu tot magazinul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Nu locuiesc in Ro, momentan "ratacesc" prin It. si recunosc ca m-am indragostit iremediabil de tarisoara asta si de oamenii de aici (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) incat cred ca o sa-mi mai petrec o buna bucata de vreme prin locurile astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by mango: Sep 15 2008, 01:34 AM

+Quote Post
albinuza
post Sep 15 2008, 08:58 AM
Post #296

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

off: unde in It esti?
Ca si io tot pe aici, si Kary tot pe aici..
Aaa si eu nu m.am indragostit de nimic aici (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 15 2008, 11:23 AM
Post #297

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

i have a confession to make: eu sunt persoana care a postat chestia aceea la care a dat copy paste Diana. era in perioada in care decat frunzaream din joi in paste forumul asta si cu toate regretele mele, asta a fost impresia pe care am avut-o atunci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e drept, s-a schimbat radical intre timp (drept dovada mi-am facut cont si am ramas prin zona). iar topicul unde am scris acele randuri mai era si deschis de niste persoane antipatice mie si la mintea de atunci nu puteam rata sa arunc o intepatura. acum nu am nici o scuza pentru rautatile de atunci, vreau doar sa imi cer scuze si sa va intreb de unde imi cumpar niste haine cu amortizor ca sa am cu ce ma imbraca la viitoarea intalnire in caz ca mi-o iau pe cocoasa.

+Quote Post
Cleo
post Sep 15 2008, 11:33 AM
Post #298

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) las' ca vine frigu si-o jacheta groasa will do just fine
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) oricum asta e o lectioara si pt altele/altii cu prejudecati. sintem un grup de femei care n-au chef de cearta si uite ca sint destule subiecte care se pot discuta fara a folosi ton de soprana si vocabular pestrit

si eu am fost ieri la cumparaturi, fii-mea s-a ales cu 2 bluze si-un pantalon, eu cu o camasa verde si-o bluza cu decolteu in v rosu inchis
o sa revin cu poze cand imi apare laptop-ul

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 15 2008, 11:36 AM
Post #299

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

uff, ma simt atat de prost acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma duc sa imi sterg postarea, sper sa mai nimeresc si nick-ul de pe care am postat-o, ca pe forumul ala am vreo 14-15 :|

+Quote Post
kalua
post Sep 15 2008, 11:44 AM
Post #300

Musafir

Stai tu linistita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

109 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:23 AM