IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
strumfita
post Sep 15 2008, 12:54 PM
Post #301

Musafir

Albinutza..ai fost strangareata exact ca o albina, foarte frumoase achizitii, imi plac in mod special rochia f mult, si camasuta cu gluga, si pluoverul.

mango - pantaloni scurti is superbi si maieul Bershka.

Dr wise sa stii ca is superbe bijuteriile.
Lost ...imi plac pantofi, mai ales ca nu au tocul foarte inalt.

Deci in concluzie toate achitiile superbe si sa le purtati cu placere.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2008, 01:14 PM
Post #302

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Chinte,noi ti iubim. Oricum. Si ti invit sa postezi aisi sa arat` ca iasti o firtzoasa adivarata..scuze, adica o elady adevirati. Dixiti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... .si distiapti pi di-asupra! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Alta in locul tau ar fi tacut milc, da` tu iasti o fata zuper, de-aia ti iubim!
... si mai tare!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 15 2008, 01:23 PM
Post #303

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
eu nu mai postez aici pana nu dau fundul jos (da, ala de care ma apucasem acum 2 luni cu sarituri de coarda si exercitii). am cautat niste pantaloni de toamna (nu jeans) si nici o pereche nu sta bine pe bine pt ca am fundul mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2008, 01:25 PM
Post #304

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Las`` ca-ti iei incaltari si la alea nu se vede fundu` (nici a meu nu-i mic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si le poti poza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Sep 15 2008, 01:30 PM
Post #305

Musafir

Nu ti-ar fi rusine sa-ti fie! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Glumesc, evident, se ma intampla si din astea, frumos si important e ca te-ai confesat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 15 2008, 01:31 PM
Post #306

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

bine ca mi-ai adus aminte de incaltari. desi prima data o sa pozez "leaptopul" cand o sosi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

buey, multam fain de iertare si gandurile bune, mi-ati inseninat ziua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 15 2008, 01:44 PM
Post #307

Musafir

chinte jos pantalonii sa vezi ce iti micsorez eu fundu (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Uite io una sunt convinsa 100% ca ti-ai schimbat parerea intre timp dat fiind faptul ca am vazut ca ai incercat sa implementezi si "dincolo" cateva din reguluile noastre de la grupul cu poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta inseamna ca esti de acord cu ele si ti se par de bun simt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

On topic: eu ma pregatesc emotional sa imi cumpar ceva ce nu mi-am mai cumparat pana acum...un examen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Avem un prof imputit la master care cica numa asa te trece si sincer n-am nici timp nici nervi sa ma pun sa invat 300 de pagini cu termeni aiuristici doar sa ii demonstrez lui ceva. Mi-e f sila, dar cred ca o sa imi calc pe principii ca nu vad momentan alta alternativa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Sep 15 2008, 05:57 PM
Post #308

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Auch, angel! Ai gresit topicul cu confesiunea asta. Trebuia sa postezi la sectiunea DNA. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Frumoase achizitii. Va indiviez!

+Quote Post
kalua
post Sep 15 2008, 06:17 PM
Post #309

Musafir

Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mie mi s-a cumparat azi: pantalon si sacou gri, sacoul mai scurtut, asa, pantalonii drepti (sus vin pe picior) si-un tricou negru care se muleaza, cu anchior mare. Pantalonii au si-o curea argintie. De la firma, pentru targul din noiembrie. Dar astea-s chiar chestii pe care le mai pot purta si dupa aceea, chiar privat. Si pentru ca ne mai trebuie ceva rosu la tinuta asta, am propus margele, ca baticurile la care se gandesc ei de obicei ne dau un aer de stewardesa.

+Quote Post
bulina
post Sep 15 2008, 06:34 PM
Post #310

Musafir

io l-am cumparat p-asta micu' ieri si-acu sta atarnat de dulapul meu. e foarte simpatic cu magneti in labute si la un ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pozele sunt facute cu telefonul asa ca nu prea grozave:

(IMG:http://lh5.ggpht.com/BulinaPoze/SM6NsX-dfRI/AAAAAAAAAf4/jFJwL4QWzOM/s400/15-09-08_1213.jpg)

(IMG:http://lh4.ggpht.com/BulinaPoze/SM6NywQSfkI/AAAAAAAAAgA/S2bldB9wzRA/s512/15-09-08_1214.jpg)

+Quote Post

109 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:18 AM