![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau rochia. Zi-mi cind nu esti acasa, unde o tii si unde gasesc cheia! M-am indragostit i-re-me-di-a-bil de ea!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
Intr-adevar, intre mine si rochita a fost dragoste la prima vedere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
walpu am si eu o rochita pe negru exact aceeasi croiala. Flateaza fantastic silueta. Nu ca ar fi musai nevoie in cazul tau (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa va purtati achizitiile cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ptttiiii...faina e rochita neagra! Si iti vine perfect. Io am hotarat sa nu mai imi iau rochii in veci, dupa ce toate rochiile achizitionate pt vara au stat nemiscate in dulap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumoasa rochia walpu. Superba !!!!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
f misto rochita
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la corpul lui Walpu, cum sa nu arate impecabil rochita aia? Imi place si mie mult. S-o porti sanatoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
superba walpu in hainutele cu pricina!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut aseara un shopping fugitiv:
Trosi comozi din piele-ntoarsa: (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC04916.jpg) si pantaloni de gravida (stofa maron, cu dunga, obisnuiti). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar imi plac mult ghetutele, Roxi! Sa le porti cu placere! A! Si sa le impregnezi inainte de-a le purta ca sa nu se murdareasca repede si sa nu li se intample nimic daca ajunge apa pe ele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:02 AM |
|