![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cum adica sa le impregneze? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cu ce?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu spray de impregnat pielea intoarsa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le dai cu spray-ul ala, le lasi oleaca la aerisit si gata. In mod normal se gaseste in magazinele de incaltaminte.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
N-am vazut spary de-ala pe la noi.
Rox, zi-mi de UNDE le-ai luat! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
e sprayul ala si la Leonardo, Di.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu l-am vazut ever!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, nici eu n-auzisem de acest spray. Mersi de pont. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa merg la Leonardo sa-l caut.
Di, le-am luat din Titan si magazinul se numeste UNU. Au fost nesperat de ieftine, dat fiind ca-s dintr-o colectie mai veche. Eu le-am luat de comode. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-September 08 Member No.: 4,812 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te primim cu mare placere si bine-ai venit!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fetelor, voi de unde va cumparati bluze de toamna? Ca m-am imbolnavit de nervi azi. Am nevoie disperata de ceva bluze, ca pe cuvant ca nu mai am ce sa imi iau pe mine la serviciu. Si am colindat Mall-ul in lung si in lat, nu am gasit NIMIC. Dar stiti cum? Nimic! Si eram dispusa sa fac si compromisuri, nu cautam ceva anume. Pe la Mango numai fashticuri in culori dubioase si materiale si mai dubioase...de la 70 Ron in sus. La Motivi nu am vazut nici o bluza sa imi placa, am vazut un paltonas mov teribil de misto, nu mai avea numarul meu. Dar nu inteleg de ce nu mi l-a dat pe ala din vitrina, ca ala era numarul meu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Niste porci.
Asa ca mi-am luat un tricou alb simplu numa sa nu plec cu mana goala acasa ca eram capiata de nervi. Asa ca va rog, un hint ceva? Niste bluze mai de toata ziua si daca se poate sa nu dau 100 RON pe una, stiti cumva? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', dar stai sa ma vait si eu cu lucrurile pentru gravide. O bluza cu maneca lunga, nu cine stie ce de groasa 120 lei. Am zis c-o sa ma duc sa-mi cumpar haine de la magazinele normale. Mi se pare jaf la drumul mare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:55 AM |
|