![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
incearca sa te uiti si la DiKa, daca exista in Tm. Daca nu trage o fuga la Szeged. Eu am prin mare drag de orasul ala si de preturile bune din magazinele lor.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa nu vi se para aiurea, insa in piata se gasesc hainute dragute (evident, nu toate), bluzite simple cu anchior si maneca lunga, uni sau cu dungulite, la preturi rezonabile, maxim 50 lei. La fel si pulovere dragute de toamna si iarna. Si cea mai mare problema e ca in multe alte magazine se gasesc astfel de bluze cu 20-30% mai mult si asta pentru ca respectivele magazine platesc chirie mai mare decat tarabele din piata.
Asadar, va sugerez sa dati si o tura prin pietele din apropiere, o sa fiti uimite sa vedeti ca se gasesc bluzite dragute, care pot fi usor asortate cu veste, sacouri si pulovere la preturi de bun-simt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu mi-am luat un pardesiu de toamna foarte dragut, cu maneca cloche 3/4, nasturei, e foarte chic, dintr-un magazin dintr-un complex de piata cu 100 lei. Exact acelasi model, chiar un pic mai simplu, era in Cora cu 250 lei. That's my point. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru doritoare, pun si poza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu chiar asa vrea sa il vad. Si eu stiu ca in centrele comerciale nu platim produsul, ci chiria. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am probleme cu hainele si stau intr un oras mic, dar o sa avem mall (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
eu momentan imi iau de la quelle , mi am mai dat o comanda si au chiar haine dragute, in oras n as gasi si de pret nu mai vb. Faza e ca tre sa astepti 2 3 sapt. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am asteptam 3 luni pina au venit niste incaltari puma.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu chiar 3 luni nu , slava domnului, o luna jumate a durat anul trecut dar le am comandat in noiembrie, le am facut retur , deci ultimele 2 luni din an nu le recomand (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) cel mai bine e cand incepe sezonul atunci mi au venit in 2 sapt i was shocked.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acord cu pietele,, mai ales aici la noi care am avem Piata Vietii. Si cu siguranta o sa ajung si pe acolo, dar e nasol ca numa sambata si duminica dimineata functioneaza si uite weekendul trecut nu am reusit sa ajung, dar sper din suflet ca ajung w/e asta.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care e aia Piata Vietii???
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Piata Flavia domle, d'aci de langa mine, in Dambovita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asa am poreclit-o io, Piata Vietii si asa i-a ramas numele, fetele mai vechi stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
haha de parca Flavia crezi ca stiu :-)
|
|
|
![]() ![]() |