IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
rozy
post Oct 2 2008, 04:42 PM
Post #381

Musafir

N-am aparat foto acu', eu doar va zic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Oct 2 2008, 04:45 PM
Post #382

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

fa cu webu'

+Quote Post
rozy
post Oct 2 2008, 04:46 PM
Post #383

Musafir

hai fata,doar stii ce fel vede webu' (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Meg
post Oct 5 2008, 08:18 PM
Post #384

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

QUOTE(Lexie @ Oct 1 2008, 10:15 PM) *
Megutu, nu ma rasfat, sunt rasfatata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

yeah, si eu ma uit la leopard cum alearga..
ce inel, dom'soara? ai ceva sa-mi transmiti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
o sa te duc eu undeva frumos, unde's cercei si bratari si inele.. cand o fi..

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 5 2008, 08:25 PM
Post #385

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu o pereche de blugi, numa' ca n-am gasit cu talie inalta si i-am luat cu talie joasa, nici mie nu-mi place sa umblu prea mult dupa haine, i-am probat am vazut ca mi-s buni, i-am luat.

+Quote Post
Roxana_
post Oct 6 2008, 10:05 AM
Post #386

Musafir

Am facut si eu un pic de shopping sambata si v-am promis poze:
2 bluze, o jacheta si o pereche de pantaloni
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC04917.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC04918.jpg)
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC04920.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC04923.jpg)

+Quote Post
angeldust
post Oct 6 2008, 10:11 AM
Post #387

Musafir

misto! Prima bluzita mi-ar placea si mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io oricum sunt fan croieli pt gravidute si bluze/tricouri baby-doll (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 6 2008, 10:59 AM
Post #388

Musafir

Misto, Rox, sa le porti cu placere!
Hai sa trec la carcoteala: sambata am fost la shopinguiala (nu mi-am luat decat o geaca neagra umpluta cu puf si-un puloveras mai flu-flu) si la rand la casa aud romaneste in fata mea. Ma uit si sa fereasca Dumnezeu ce-am vazut: trei tipe (ardelence dupa accent), cred ca erau de prin ultimele catune ca cel putin una arata ca o paiata sefa, imbracata cu mult roz (un pink de-ala de de departe-l vezi aproape), colanti cu fir starlucitor, soseste de lana bleumarin si niste adidasi albi cu floricele. Data cu contur de buze pink si un ruj sidefat rozaliu, dar deschis tare la culoare. Si vopsita blond, parul cam ars de la vopsea, dar in vant. Mai rau de-atat aproape ca nu se poate. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si am fost cam socata, in general lumea vorbitoare de limba romana arata foarte bine.

+Quote Post
Lexie
post Oct 6 2008, 11:09 AM
Post #389

Musafir

Uuu, ce dulce-i bluzica aia, o sa fii cea mai sexy gravidutaaaa! Pesemne deja vrei sa-ti imbraci fetita in roz si floricele, direct din burtica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Eu am mai primit niste chestii weekend-ul asta, dar nu am timp sa le pozez insa. In orice caz, sunt de toamna, deci am ce purta in sezonul rece.

Megutule, daca se intampla minunea, te anuntam eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Inelul e de la bunica mea, a tinut mortis sa-mi ia cate ceva din aur sa am amintire de la ea.

+Quote Post
happyCat
post Oct 6 2008, 12:08 PM
Post #390

Musafir

Kari, si mie mi s-a intamplat la fel o faza cu romanii prin magazin. Eram saptamana trecuta intr-un magazin mare cu haine si pantofi si de toate si aud romaneste din spatele unui raft. Eu, foarte pasiva si preocupata ma dau mai aproape sa aud mai bine si sa si vad. Si erau 2 tipe care vorbeau foaaarte 'frumos', asa genul :douaj' de lire (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ca m-am departat rapid.

Si acum on topic: cumparat 2 perechi de ghete, unele de umblat pe dealuri, nr 39! (eu port 37-38, dar 38 mi-a fost mic) si altele de oras, ca sa zic asa, cu toculet.

+Quote Post

109 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:46 PM