![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Imi plac mult rochitele. Cele din matasica lucioasa mi-ar placea si mie, cred ca merg bine cu un taior simplu sau imprimat cu una din nuantele rochitelor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-i lene, lasa ca le pun iar aici...
EDITAT : SCOS POZELE This post has been edited by Maàt: Jul 28 2008, 06:19 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Foarte, foarte frumoase! Sa le porti sanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auzi, bre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , la aia cu verde, funda nu vine in jurul taieturii de sub sani? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu asa as spune. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ba da, insa aluneca; trebuie sa o prind cu ceva si in cea de a doua parte.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, sa le porti sanatoasa! Imi plac toate si arata f bine pe tine, cele pe care le-ai probat.
Parca cea alb cu verde, e un pic cam mare acolo la sani. Probabil daca-i muti cordonu', arata ok. |
|
|
![]()
|
|
Nu e mare, rox, nu am aranjat-o eu cum trebe la bretele si in lateral.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mi-am luat un laptop Fujitsu-Siemens cu prrocesor 1.8 AMD Turrion si 2 Gb de RAM si un monitor LCD de 22 inchi Packard Bell pentru computerul de birou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
Foarte faine rochitele. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pe tine arata mult mai bine decat pe umeras, capata si ele personalitate, ca doar omul face haina ... Sa le porti cu placere Maat ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:55 PM |
|