![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Mango (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place mult bluzita-camasuta, e very office!
Treningul ala mov e perfect pentru casa, curte sau un pic de sport. Culorile tari se poarta, de ce nu? Sa le purtati cu placere pe toate, Empty si Mango! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place fusticica lui Empty, e tare draguta!
Treningul mov se poate purta de exemplu numai pantalonii, cu un tricou alb, sau pantaloni negri cu bluza mov, sau ceva de genul, ca sa nu fie atat de multa culoare. Mie imi place movul. M-a distrat tare faza lui Angel: si acum on topic: eu nu am mai cumparat nimic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Fetelor, va multumesc pentru aprecieri si sugestii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Empty, imi plac si bluzita albastra si fustita, sa le porti iubita! Claudia, bluza e dintr-o bucata, intr-adevar si mie mi-a placut ideea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am stat cam mult pe ganduri pana sa cumpar esarfa, pentru ca mai aveau si pe un verde kaki care imi cam facea cu ochiul dar, in final am ales-o pe cea gri...iar cu treningul intentionam sa-l port prin casa sau cel mult cand fac sport, asa ca m-ati linistit si convins in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Thanks, fetele ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoase lucruri Mango.
Empty, e superba fusta !!! si eu vreau. Roxi vrem poze cu hainitele noi:)) si cu burtica. Ieri mi-a venit si mie pachetul cu haine din state, sper sa apuc sa fac poze, ca deja o bluza e pe mine:) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Strumfita, merci! Suna tare bine ce zici tu acolo, asa ca nu ne tine prea mult in suspans si pozeaza hainutele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Eu de abia astept (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai pe cineva care iti trimite pachetul din state sau cum faci? Ce as vrea si eu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Buna fetelor, e prima oara cand postez la acest topic, dar cum azi mi-am facut de cap m-am gandit ca e momentul potrivit sa incep (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ok, sa vedem, am o listuta destul de lunga: -2 perechi de pantaloni maro, -1 trening negru ai carui pantaloni sunt foarte flatanti chiar si pt aripioarele mele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si o pereche separata de pantaloni tot de trening rosii -2 puloverase tricotate care se inchid in fata cu nasturasi si au un model gen bolero, dar vin mai lungi, pana in talie -2 hanorace (1 alb cu negru si 1 rosu cu alb) -1 jacheta verde-kaki stil army Iar maine ma duc sa caut o oja rosie clasica, plec in week-end la munte si trebuie sa fac impresie buna (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
`Tiiii, ce dezmat! sa le porti sanatoasa. ne arati si poze? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat "rasfaturi"
spuma de baie si sare de baie cu miros de lapte si miere si chestia asta: (IMG:http://www.pharmazon.gr/images/freeman-body-lotion-cookies.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:50 AM |
|