![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Fanny, cu drag v-as arata dar deocamdata n-am cu ce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sper ca in curand sa ma laud ca ultima mea achizitie a fost o camera foto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa fac poze.
Eu cum lucrez cu americani imi mai aduc ei pachet. Cam greu ii conving, ca acum pt orice kg in plus am inteles ca platesc cam mult extra. Nu va pot zice cate lucruri frumoase si ieftine aduc ei pt copii nostri si pt case, si ma ingrozesc in ce tara scumpa traim noi. Scriu situl de pe care mi-am comandat eu si maine fac si poze.Asta e una dintre achizitii. (IMG:http://www.forever21.com/images/large/51816085-02.jpg) This post has been edited by kalua: Oct 9 2008, 09:14 AM
Reason for edit: pus poza
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce fain e cardiganul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept sa ne arati si celelalte achizitii.
Sa-le porti cu placere! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mdeah....si io lucrez cu americani, dar dupa cate figuri au facut in ultima vreme mai bine ma impusc decat sa ma rog de ei sa imi aduca ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
e atat de feminiiiin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ! sa-l porti sanatoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
da, da, da...e super fain !! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa-l porti cu placere.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi, mersi Kari ca ai pus poza:)azi fac poze si la restu.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragute hainutele voastre.
Mai fetelor, mie nu-mi aduce haine mama lui cumnatu (care-i ruda) si voi va mirati de niste straini. Socrela o sa mi le puna prin posta, ca nu se lasa ea. Si cand o aparea micuta Sara sunt sigura ca iar va iesi la interval cu lucrusoare (socrela are o pasiune sa cumpere lucruri intr-una si vreau sa va spun ca-mi place pasiunea ei pentru ca are gusturi). Mi-am luat de la Paris: rochie 'Sex and the City' (in fine, o chestie care sa ma incapa, gen baby-doll - cand m-am vazut cata-mai bratele am, am zis ca-i musai saptamana viitoare sa ma tin de Monti pana la nunta), 3 carti (la topicul potrivit numele lor), mousse nettoyante de la Nuxe (scrie pe ea ca 92,8% din ingrediente sunt naturale), 2 rujuri de la YSL, sapun pentru piele sensibila, bombonele, fursecuri. Lui barbata-miu i-am luat un parfum Attitude de la Armani. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Sa te pozezi in rochita sa ti videm.
|
|
|
![]()
|
|
Nu puscati. Am mutat discutia Fantei la Rochii de petrecere
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:17 AM |
|