![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
merci. mi se par totusi cam mari (iti dai seama ce parere am despre covrigii unora? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
pune si noua poze cu adibasii! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
Frumosi cercei, Meg, si practici, merg aproape la orice. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Adidasi mei cu dungi roz, am facut abstractie de dungi ca imi sunt tare comozi.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015635.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce lucruri frumoase (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine000-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Frumoase achizitii, fetelor.Sa le purtati sanatoase!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, mi te inchipuiam pe tine cu dunji de-alea roze ca pe mine cu rozul ala la botine, adica mai deloc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' ne facem si noi don'soare cu sarurile la noi cand le-ncaltam, nu?
Lost, frumosi cerceii, simpli, clasici, eleganti, asta-i cumparatura pentru o viata! Eu sunt foarte fericita pentru ca i-am luat fiica-mii ieri o pereche de cizme lungi, de piele neagra, fara fermoar, simple (cam ca alea de calarie, numai ca pielea e ceva mai moale). Si-i vin perfect si-i mai si plac! Nu sunt captusite, deci mai trebuie sa-i iau vreo doua perechi de iarna adevarata. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa va purtati cu placere achizitiile
kalua tare faine botinele! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) off topic dar musai sa stiu raspunsul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce-aveti cu rozul? mie-mi place (sper sa nu citeasca bulina (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) am uitat sa va spun ca mai am si-o vesta ....roz (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) drept e insa ca acum: maronul, rosu si verdele-s culorile mele preferate. rozul e un moft pe care-l abuzez din cand in cand. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
hahaha, acuma m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pai daca mie nu-mi place nu-nseamna ca nimeni nu trebuie sa-l poarte. Fiecare cu gusturile personale. Dar pot sa mai glumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am facut cumparaturi care nu va intereseaza: pantaloni contra ploii de umblat in munti si sosete la fel de bocancei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am incercat si niste rucsace si fata care punea greutati prin ele m-a intrebat ce culoare de rucsac si i-am zic ca nu conteaza, numai roz sa nu fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si a zis mandra yuk, never seen a pink one (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bulina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu, in ciuda botinelor, tot ne-roza sunt.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci daca-mi pun putin roz nu mai mereti cu mine pe strada? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:48 PM |
|