![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
va rog io stergeti posturile repetate, cred ca a sughitat legatura mea sau ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by bulina: Oct 12 2008, 03:26 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat un blush de la Revlon, spray de corp de la Yves Rocher cu miros de zmeura, sapun lichid pentru maini tot de la YR.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxi, cum e sapunul lichid de la YR? M-am reprofilat si eu pe sapunuri lichide, mi se par mai hidratante.
Si spray-ul de corp? Eu le-am evitat in general, pt ca majoritatea au in compozitie alcool si usuca in final pielea. This post has been edited by sweet_girl: Oct 12 2008, 09:51 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa Kalua cu sarurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci am avut o perioada pink prin tineretile mele rebele cand purtam la pink din ala tipator cyclam, pantaloni, geaca o gramada de toale pink OMG cand ma gandesc acum cre' ca eram ca pantera roz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , mi-a trecut dupa vre-o juma' de an si eu acum nu mai imi iau nimic roz, asta e pura intamplare pt. ca mi s-au parut extrem de comozi si chiar sunt, de cand i-am luat doar pe ei i-am purtat. Asa ca nu ma doare capul ca-s roz la mine invinge comoditatea. E lasa Cleo ca am primit eu un tricou cyclam si mai e si cu guleras nus de ce da' cam urasc tricourile cu guleras si cand il vad zic bullshit si apoi totusi l-am purtat, pe la aerobic, la plimbareala cu rolele. Lost tare faini cercei si eu am unii asemanatori si arata tare misto in ureche. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mi-am luat asta de la sephora
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/P218909_hero.jpg) mai mult pentru ca mi-au placut mult de tot nuantele si nu pt ca mi s-ar potrivi extraordinar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Foarte frumos! Abia asteptam sa te vedem la machiaj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bebe hai cu pasi mici, fii un pic mai optimista, incearca un machiaj nou cu culorile ce ti le-ai luat mai uschit sau trendy si poate o sa-ti placa.
Be yourself, daca simti nevoia de schimbare in machiaj, in coafura do it. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le folosesti si sa ne spui si noua cum ti se par calitativ. Eu-s moarta dupa pudra lor minerala!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le folosesti cu placere Bebe. Eu nu stiu daca sa-mi iau pudra de la ei sau sa continui cu ColorStay-ul de la Revlon. N-am ce sa-i reprosez asteia din urma, dar prea ma tenteaza descrierile voastre despre Bare Minerals. Arunc si-o privire sa vad ce zice tanti Paula in carte, first.
Sweet, sunt f multumita de sapunul lichid de la ei si de spray-ul de corp. Nici nu m-am uitat ce-au in compozitie, ci m-am ghidat dupa miros (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am primit cadou o trusa de farduri crema de la revlon. problema e ca m-am saturat de nuante de roz si numai d'astea primesc. calul de dar insa nu se cauta la dinti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:49 PM |
|