IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
bulina
post Oct 12 2008, 03:26 PM
Post #441

Musafir

va rog io stergeti posturile repetate, cred ca a sughitat legatura mea sau ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by bulina: Oct 12 2008, 03:26 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 12 2008, 06:50 PM
Post #442

Musafir

Mi-am luat un blush de la Revlon, spray de corp de la Yves Rocher cu miros de zmeura, sapun lichid pentru maini tot de la YR.

+Quote Post
Cindy
post Oct 12 2008, 09:49 PM
Post #443

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxi, cum e sapunul lichid de la YR? M-am reprofilat si eu pe sapunuri lichide, mi se par mai hidratante.
Si spray-ul de corp? Eu le-am evitat in general, pt ca majoritatea au in compozitie alcool si usuca in final pielea.

This post has been edited by sweet_girl: Oct 12 2008, 09:51 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 12 2008, 09:52 PM
Post #444

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Asa Kalua cu sarurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci am avut o perioada pink prin tineretile mele rebele cand purtam la pink din ala tipator cyclam, pantaloni, geaca o gramada de toale pink OMG cand ma gandesc acum cre' ca eram ca pantera roz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , mi-a trecut dupa vre-o juma' de an si eu acum nu mai imi iau nimic roz, asta e pura intamplare pt. ca mi s-au parut extrem de comozi si chiar sunt, de cand i-am luat doar pe ei i-am purtat. Asa ca nu ma doare capul ca-s roz la mine invinge comoditatea.
E lasa Cleo ca am primit eu un tricou cyclam si mai e si cu guleras nus de ce da' cam urasc tricourile cu guleras si cand il vad zic bullshit si apoi totusi l-am purtat, pe la aerobic, la plimbareala cu rolele.
Lost tare faini cercei si eu am unii asemanatori si arata tare misto in ureche.

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 13 2008, 03:22 AM
Post #445

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Mi-am luat asta de la sephora

(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/P218909_hero.jpg)

mai mult pentru ca mi-au placut mult de tot nuantele si nu pt ca mi s-ar potrivi extraordinar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 13 2008, 08:57 AM
Post #446

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Foarte frumos! Abia asteptam sa te vedem la machiaj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 13 2008, 10:01 AM
Post #447

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bebe hai cu pasi mici, fii un pic mai optimista, incearca un machiaj nou cu culorile ce ti le-ai luat mai uschit sau trendy si poate o sa-ti placa.
Be yourself, daca simti nevoia de schimbare in machiaj, in coafura do it.

+Quote Post
kalua
post Oct 13 2008, 10:31 AM
Post #448

Musafir

Sa le folosesti si sa ne spui si noua cum ti se par calitativ. Eu-s moarta dupa pudra lor minerala!

+Quote Post
Roxana_
post Oct 13 2008, 10:55 AM
Post #449

Musafir

Sa le folosesti cu placere Bebe. Eu nu stiu daca sa-mi iau pudra de la ei sau sa continui cu ColorStay-ul de la Revlon. N-am ce sa-i reprosez asteia din urma, dar prea ma tenteaza descrierile voastre despre Bare Minerals. Arunc si-o privire sa vad ce zice tanti Paula in carte, first.

Sweet, sunt f multumita de sapunul lichid de la ei si de spray-ul de corp. Nici nu m-am uitat ce-au in compozitie, ci m-am ghidat dupa miros (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 13 2008, 12:40 PM
Post #450

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am primit cadou o trusa de farduri crema de la revlon. problema e ca m-am saturat de nuante de roz si numai d'astea primesc. calul de dar insa nu se cauta la dinti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

109 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:49 PM