![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la fosta Dermatina, acum nu stiu exact cum se numeste , au magazin de prezentare doar in Timisoara si Cluj.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Kalua, Pit Stop e denumirea brand-ului de la jeansi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sweet, ceasul a costat 50 euro si pot sa spun ca a fost chiar ieftin, caci initial vroiam asa ceva : http://www.firstclasswatches.co.uk/calvin-...4594aa90f29ca37 Oricum, modele dragute si la preturi foarte convenabile am mai vazut si la Guess si Fossil, am si ochit ceva de la ei dar deocamdata mai am de asteptat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ... |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am cumparat niste sosoni de iarna, sunt atat de comozi si caldurosi!!
(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/IMG_1366.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Moaaaa, deci ceasu` lui mango m-a dat peste cap (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...stiu ca oricum mie nu mi-ar sta bine, ca am o incheietura tare anemica a mainii...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angel, faine cizmele, sa le porti cu placere! Si numai la fuste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) happyCat, "sosonii" tai is perfecti : comozi, caldurosi, frumosi...d-astia vreau si io ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi plac sosonii.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa va purtati bucuroase toate cele
eu am fost intr-o doara cu o colega si m-am intors cu niste ciorapi in carouri care-mi plac de numa' si-i caut de ceva vreme (cam scumpi totusi (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) io-s aia cu fundu rosu ) si o haina (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cu puf, e lunga, cu gluga (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sint foarte incantata. Cineva sa ma lege de scaun pe la ora pranzului (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Happycat, foarte dragalasi sosonii tai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! E exact ce mi-ar trebui si mie pe o vreme ca asta. Sa-i porti cu placere!
Empty, sa stii ca initial si eu ma temeam de acelasi lucru (am incheietura mainii anorexica, nu doar anemica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) insa dupa ce au modificat ei bratara la magazin m-am linistit, vine chiar bine asa cum e acum(nici fixa pe incheietura, dar nici sa cada de larga ce e). |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, de-abia astept sa se faca mai frig sa ii port. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acus vine iarna si-o sa fii ferice in ciubotelele tale noi. Sa le porti cu mult drag!
Eu am primit o geanta neagra mare cat o desaga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi mi-am cumparat un puloveras de culoarea caramelului, iar vineri sper sa ajung sa-mi iau jeansi. Revin la sfarsitul saptamanii cu poze la gramada. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
mango, ba a mea-i super-anorexica si`mi iese osu` in evidenta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...ca toti ma intreaba ce-i cu osu` ala in plus la mine la incheietura:))) oricum, fain ceas...chiar daca nu mi-ar sta bine, tot mi l-as lua
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:02 AM |
|