![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pit Stop- am avut geaca. Scumpa (350 dolari in 1996) si misto tare! Pacat ca mi-au furat-o cind mi-au spart casa la Iasi.
Eu trebuie neaparat sa im iau palton. Cel cumparat in primavara sta pe mine ca pe gard, parca sint de bogdaproste (-18 kile... ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Umblatorii aia cu oleca de mov (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si aia gri m-au imbolnavit! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Si eu mi-am tras o gecuta cu puf acum vreo luna (daca-s cu fundu-n numai in masina imi trebuie geaca, dac-as umbla pe jos si cu mijloacele de transport in comun sigur as avea ce si-a luat cleolica), neagra, simpla. croita cu talie, absolut nimic spectacular. S-a dovedit a fi de milioane, cred ca pe asta o port pan-o rup. Mi-am mailuat un pulover rosu, la baza gatului, simplu, din matase si casmir. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La noi Pit Stop e-un lant de servicii auto (reparatii si dintr-astea). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu, la inceput , cica, faceau numai haine pentru asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu asa am auzit.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu am 3 cu puf! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
2 pana la genunchi si asta pana 'la calcaie' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la halul in care batea vantul azi (si inca e totusi cu plus la termometru) vai ce tare m-am felicitat de cumparatura. cu ce sa port eu pantofiorii mov? Asa culoare inca n-am avut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Minunati pantofii Cleo! Iei o bluzica mov si cu o fusta neagra si gata esti.
sau orice porti pui o esarfa mov si te-ai asortat! Sa le porti toate achizitiile cu placere! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Da, da, bine zice Bulina! Cred ca cel mai usor e cu esarfa!
Sa porti sanatoasa achizitiile! Faini pantofi! si hainuta, chiar ca e super pe vantoasele astea pe aici... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le porti cu placere Cleo! Si mie-mi plac mult perechile 1 si 3.
Apropo de geaca, imi trebuie si mie una, care sa ma cuprinda peste burta. Am primit de la socrela o vesta kaki si pe dedesubt imi pun o jacheta polar tot aceeasi culoare, dar parca tot as avea nevoie de geaca cu maneci normale, c-a venit frigul si la noi. Atat vesta din fas cat si polarul sunt barbatesti, dar eu le port cu drag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fetelor, apropo de culoarea mov, mi-am cumparat o hainuta imitatie de blana putin peste fund, cu un cordon la talie si gluga cu blanita si am primit cadou de la Mos Craciun cizmulite rosii,putin lacuite . M-am uitat in galeria de moda toamna-iarna 2008-2009 si am vazut combinatia asta. Acum vine intrebarea : oare sa am curaj sa apar asa la vreo ocazie? Sunt mai extravaganta , dar daca nu sunt sigura de combinatie nu ies din casa .
Cleo sa te bucuri de cumparaturi |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
thank you, thank you
deci e cazul sa mai merg la cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa-mi asortez pantofii violeti |
|
|
![]()
|
|
Mi-am cumparat o jantilica care e pe post de palton. Sa vaz cum ii fac poza.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:39 AM |
|