![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa te vaz in ea!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
mi-am cumparat una bucata "bling - bling" !
e cel mai mare inel pe care l-am avut vreodata dar astea se poarta acum la noi peste manusa de piele ar arata foarte bine .... (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_1926.jpg) trebuie sa ma duc la vanatoare de manusi acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce unghii si degete frumoase ai!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos inel, frumoase unghii! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Kalua stiu ca tu ziceai ceva de abercombie&fitch pe aici, au reducere pe net daca te intereseaza. Am intrat si eu si imi place asta
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/maieu_roz.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, f misto inelul. Eu is mare amatoare de inele mari, de fapt, numai din astea port (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , bebe, dar trebuie sa astept decembrie, ca sa nu mai platesc vama. Tare m-as bucura daca m-ai atentiona si in viitor.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Bleky e superb inelul, eu purtam asa mari innainte de a avea bebeii, dar acum ca au crescut cred ca ma innoiesc si eu cu unul.
Sper |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sigur Kalua, eu doar cand sunt reduceri imi cumpar de la magazinele cu preturi mai mari deci de obicei aflu cand sunt. Vinerea viitoare e Black Friday deci se asteapta reducerile cele mai mari din tot anul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ooops trebuie sa-mi scriu in calendar, mersi bebe
Sa inteleg ca-s grozave calitativ sau croiala flateaza sau... de ce sinteti atat de incantate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:00 PM |
|