![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ella draga, daca ai fi vazut ce era acolo, ceea ce am luat eu e doar o incercare firava. Te imbolnaveai de ameteala, ca n-ai fi stiut la ce sa te opresti.
Kalua, am pus de vreo 2 ori in cos cioco Milka picanta cu cirese, dar m-am gandit ca-mi da fiu-meu cu ea in cap. Pe de o parte e incantat de curiozitatea mea bolnavicioasa, fiindca se intampla sa aibe revelatii, mai ales de Sarbatori, pe de alta parte sare cu gura pe mine si ma boscorodeste, cand nu-i incantat de noutati. Lasa, ca-i suficienta pt Craciun. Iar, daca vrea sa mai completeze cu ceva, ii las placerea sa descopere singur aici, cand vom merge impreuna la shoppinguit. Astazi am descoperit un shopping center La Belle Etoile, in Strassen, ohohooooooooo, sa pic pe jos!!! O placereeeeeeeeeeeee! Am mers sa-mi cumpar o carte de lb franceza pt incepatori, ca ma inscrisei la cursul de franceza (intre noi fie vorba, Carole - profa - nu stie o boaba de engleza, ne intelegem "perfect"!) si am descoperit o librarie super-buna. Asta e cartea cumparata astazi de la libraria ERNSTER: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Carti/HPIM2240.jpg) Am comandat un atlas de anatomie umana Sobotta, nemtesc, pe care nu l-as fi gasit in tara. Sunt f incantata, fiindca stiu ca fiu-meu o sa fie tare fericit la vederea lui. This post has been edited by dr_wise: Dec 7 2008, 09:38 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mama mia ce mi-ai facut Dr.wise si eu sunt fan Milka si la noi nu se gasesc unele sortimente de acolo. Ultima ciocolata e superbuna.
Eu zic pana pleci sa mai faci o tura de cumparaturi de la ciocolaturi ca la cat sunt de bune, nu stiu daca o sa-i ajunga. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu vreau sa va stric cheful, dar sortimentele din poza Milka sunt si la noi (si chiar restul: Earth, Fire, Air). Nu cred ca sunt si batoanele-biscuit.
Chiar tineti ciocolata de sarbatori? Eu deja mananc bomboane de pom de vreo 3 saptamani (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A spus cineva bomboane de pom? Saloane ? Prietenii stiu de ce. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Vaiiii, ce de ciucalata! Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Frumoase mesajele de pe tricouri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu am boala la din astea. Uneori cand sunt la cumparaturi si ma apuc sa citesc una-alta de pe bluze incep sa rad de una singura si se cam uita vanzatoarele chioras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Las' ca si eu cu fiica-mea am inceput asa usor sa mancam bomboane de pom. Saloanele mi se par prea dulci. Aia de la Poiana/Kraft fac bunicele saloanele.
Cioco d-aia Triolade asteptam cu interes si pe la noi da' nus cand or importa ai nostri. Daca vede careva pe undeva prin Ro, da-ti de stire. Si mie imi plac tare tricourile astea cu mesaje hilare. I-am gasit anul trecut lui Mr. Mon un tricou cu o cruce verde ca aia de salvare si dedesupt scrie need beer si pe spate are semnul ala de f**k u si sub semn scrie explicit. E haios mie mi-a placut semnul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Cre' ca daca mai lucram, unde am lucrat, imi luam un tricou d-ala la munca cu semnul, asa ca tare erau "cumsecade". Cand am fost in Germania, mi-am luat o lotiune de corp tare fain mirosea si tine mirosul multe ore de la Douglas si i-am zis aleia sa mi-o impacheteze, ce frumos a putut s-o impacheteze. Le au nemtii cu detaliile ce-i a lor, e a lor. Karlstad-ul ala e un magazin tare misto. Si mie mi-a placut mult cum era structurat. Da' am prins reducerile de vara apai sa nu va zic cum era scarile rulante pline pana la refuz. Plus ca la reduceri erau si destule stift-uri. This post has been edited by Master of Norules: Dec 9 2008, 12:10 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ooooooooooooooo, s-o porti cu placere!!! E cumparata pt sarbatori?
Eu am o boala, sa port ceva rosu de Craciun. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte probabil o voi imbraca in Ajun. E de stofa de lana, dar nu foarte groasa.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-o porti cu placere! Ce rosu frumos!
Parca seamana un pic la croiala cu cea scurta a lui Fanny. |
|
|
![]() ![]() |