![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ma laud si eu cu niste cizme si o posetuta micuta stil plic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/boots.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/plic.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misto ciubotele, angelu', sa te poarte mult si bine!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Multumesc. Chestiile alea pentru cap sunt de la Topshop, numai atata prada am facut de acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chestia de la YSL e Lisse Expert Advanced - soin intensif anti-rides yeux-lèvres, ca asa am tinut eu minte ca a spus cleo, ca a dat-o tanti de la parfumerie cu ceva de atenuat ridurile inati, apoi i-a aplicat TE-ul. asa-i si chiar se estompasera ridurile l-ai incercat deja? ce parere ai? sa va purtati ciubotele cu placere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca nu l-am incercat, azi m-am manjit cu eight hour cream pe la ochi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am primit si eu 2 seturi de Eight hour : 3 cream skin protectant, balsam, si una hidratanta pt maini...mi se pare f grasa cea pt fata..kalua, tu pe care o ai? mie mi se pare un pic comedogena... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o am si am avut-o numai pe cea clasica, skin protectant, cea foarte grasa, cu rugina in ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe fata ma dau cu ea foarte rar, o folosesc pe la regiunea ochilor (noaptea, dar nu zilnic), la toate bubutele si arsurile posibile, pe buze.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca tot sunt reduceri, am dat iama in magazine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-am luat in sfarsit cizme, de la Bata, erau reduse 50% de la vreo 780 ron, sunt din piele. Cateva bluze, o bluza-rochita, pantaloni.
Cam asa arata cizmele. Ele sunt putin crete, ceea ce mi-a placut mult, dar nu reiese din poza. (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag059-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar daca nu se vad foarte bine din poze, par tare frumoase. Sa le porti sanatoasa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci Maat! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si pe picior vin tare bine, desi am gambe anorexice.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Par misto si elegante, sa le porti cu placere!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:20 AM |
|