![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleuuuuu!
Trec rar pe aici, dar si cand trec, mi se energizeaza virusul de shoppinguiala instant! Cizmele lui kalua m-au bagat in boala, mai ales poza "din spate", in care se vede tocul ala sexos in toata splendoarea lui... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa le porti sanatoasa, sexoasa si sa te faca sa te simti de la f bine in sus! Aici e perioada soldurilor, alearga toti cu sacosile in mana, de zici c-a vine sfarsitul lumii in curand! Am vazut si eu niste balerini de la Prada, rosii, mistoooooo, intr-o vitrina, dar cand am ochit pretul redus....380eur, m-am linistit instant. Am deschis sezonul cumparaturilor in Luxembourg cu o...camasa de noapte. Am ochit-o din noiembrie, dar acum, daca am vazut-o la reduceri, am zis, scrie pe ea ca mi-e sortita. Si am inhatat-o! Uite-o: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM2344.jpg) Cred c-o sa-mi iau si eu crema aia de la YSL, daca zice-ti ca ma intinereste cu cel putin 10 ani.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) un an pt fiecare picatura in plus aplicata pe fata.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 12 2009, 12:40 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Olala, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Sa te simti si mai sexoasa decat esti in ea!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, kalua draga!
Mi-am adus aminte ca mi-am cumparat si 2 perechi de nadragi, jeans si pantaloni sport negri, sunt frumosi, dar nesemnificativi pt mine, fiindca nu ma caracterizeaza. Asa ca nu i-am pozat! Aaaaaaaaaaa...mi-am luat si un Alien/ Thierry Mugler (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pe asta chiar mi-l doream! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
doftoreaso, e super draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) s-o porti cu placere si spor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
am vazut si eu reducerile pe la VS, problema e ca multe nu mai sunt in stoc. pregateste si gasca mea de fete o comanda zilele urmatoare ca avem pila in america (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto camasuta doftorici!
Ce-as mai lua si eu de la VS, dar deocamdata sunt in forma maxima si nu renteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, din seria "banul e facut sa circule", cumparai 3 chiloti sexosi si 2 sutiene asortate! Un set pe rrrrrrrrrrrrrrrrrrosu cu negru, unul negru cu broderie, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma simt Christina Aguilera cu ele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cu cremele inca nu m-am dumirit...sa investesc banii in creme, sa-mi trag o toxina botulinica... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mneeeeeeeeee! Deocamdata sunt Mrs Natural. This post has been edited by dr_wise: Jan 17 2009, 05:59 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, poti sa incerci crema cu botulina din farmacii, cred ca-i aia de care ai zis tu ca-s injectii, se numeste Botoina si acul seringii e tesit, se foloseste numai la aplicarea cremei direct pe rid.
Sa-ti porti fericita dessousurile! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Christina, Sa-ti porti cu placere achizitiile. Eu sint din flancul care nu ti-ar sugera injectii acum. Esti femeie tanara, eu sfaturile Paulei Begoun le-am pus aici pt ca sint in asentimentul meu. Pielea trebuie protejata si cu cat o faci mai atent cu atat se mentine mai bine. Exista si factorul genetic insa aportul nostru la agresiune e decisiv. Eu mi-am cumparat Braun silkepil. Vai cat sint de incantata (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Nu stiu de ce nu mi-am cumparat pana acum! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr wise de ce nu le faci o poza sa vedem si noi ? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pt urari, dragutelor!
Aseara le-am tras o spalatura zdravana...bag seama, aici tot omul poate proba orice, nu exista nici o restrictie, cum e in Ro pt lenjeria intima. Domle, nu-i o problema sa le fac poza, dar chiar asa, sa-mi vada tot internautul obsedat desuurile si sa mi le deoache?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca mi se blocheaza fanteziile sexuale dupa aceea, ca doar le luai si eu cu niste ganduri ascunse...pai nu?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 18 2009, 11:23 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:53 AM |
|