![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Scuzati!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ce frumoase sunt cizmele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Sa le porti sanatoasa, Claudia.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se considera shopping si : una bucata salau, un muschi file de porc, un pui griller, un pachet de pulpe si o caserola cu ficat de pui ? Ca tocmai ce-am poposit de la piata. This post has been edited by sylvia_31: Jan 29 2009, 12:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
F feminina, sa o porti cu placere si sa ne arati si noua tinuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Multam.
Cam dificil sa ma pozez. Se vede si mai sus ce cute am facut de la contorsionari. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
dar nu are self-timer aparatul? il pui, ai 10 sec sa te asezi si tzac!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-are, ca-i batran saracu!
Oricum, poza de mai sus e facuta cu webcamul de la lap. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) De aia sunt asa stramba, ca trebuia sa stau frumos la pozar si sa dau si click. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur ai s-o porti des si cu placere, Fanny!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Imi place vesta, si-ti sta bine cu ea.
Eu am innebunit...am luat 4 perechi de sandale... Opriti-ma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era reducere la Aldo si la Nauralizer Pun poze mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
sar'na.
Pune poze acum, nu mai prelungi asteptarea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:07 PM |
|