IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
angeldust
post Mar 1 2009, 05:07 PM
Post #761

Musafir

Azi am fost la shoppinguiala de budigai si sutiene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu imi gasesc nicicum un sutien alb care sa imi convina pe deplin, am deja vreo 4 in dulap pe care nu le port, asta de l-am luat azi ok, dar are o cusatura prea evidenta pe cupa si nu merge pe sub orice haina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In schimb mi-am luat 4 perechi de chiloti misto de tot si sunt si din bumbac din ala fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi-am mai luat si un sampon sebo-regulator de la Phyto sunt curioasa ce randament da, ca farmacista mi l-a tot ridicat in slavi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si, cea mai tare chestie, mi-am luat solutie din aia Mavala de la Sensiblu ca sa nu mai imi rod unghiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mancam niste pufuleti si mi-am lins o unghie din greseala si mai am si acum gust amar in gura (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Eh....si am uitat sa adaug ca am primit primerul pt ochi Too Faced si 219-le de la MAC si sunt f incantata, mai ales de pensula. Primerul e ok, dureaza mai mult machiajul cu el ce-i drept dar nu am observat nici o diferenta legata de intensitatea culorilor, asa cum credeam.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Mar 1 2009, 05:39 PM
Post #762

Musafir

Clau, adevarati pantofii.
Eu va admir cosmeticalele, dar momentan am stopat achizitiile de farduri si pensule.
Mi-am luat crema de la Clinique Repairwear SPF15, o pereche de chiloti cu centura atasata pe bej (astia au si un arici in laterala si mi se par mai eficienti).
Apropo de sutiene Angelu', abia astept sa-mi mai comand de la Mothercare cateva (din alea pentru alaptat). Am deja 2 si-s f multumita de ele.

+Quote Post
deedee29
post Mar 1 2009, 06:21 PM
Post #763

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Angel sa le te bucuri de achizitii. Eram curioasa de sampon...sa ne zici si noua daca esti multumita, ca eu nu mai stiu ce sa ma fac, mi se ingrasa parul si la 2 zile tb sa ma spal pe cap. Iar Phyto nu incercasem pana acum.

+Quote Post
angeldust
post Mar 1 2009, 06:25 PM
Post #764

Musafir

M-am spalat acum cu el. Are consistenta de ceai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi scapa din mana, ca e apos 100%. Acu sa vedem ce efect miraculos are, ca daca nu ma duc sa ii dau farmacistei cu el in cap.
E ceva pe baza de uleiuri esentiale, de lamaie si de inca vreo 3 chestii.

+Quote Post
deedee29
post Mar 1 2009, 06:32 PM
Post #765

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Consistenta sper sa fie singurul minus. Te mai astept cateva aplicari, poate obtine un verdict bun.

+Quote Post
kalua
post Mar 1 2009, 08:26 PM
Post #766

Musafir

Sa va purtati mandre achizitiile!
Clau, superbi pantofii! Sa zici cum ti se pare pensulica aia de la Body Shop, le-am avut si eu pe-ale lor in mana azi si nu prea mi-au inspirat incredere, dar tare mi-au placut ca-s ieftine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ei mi-am luat un Hypnose si-un L'Extreme, fardurile astea Shiseido
(IMG:https://www.beautysteals.com/images/products/04683981402-shiseido-the-makeup-silky-eyeshadow-duo-s3-shell-pink.jpg)

o jantulica de manufactura de purtat precum cea de postas cand merg undeva unde nu-mi iau multe cu mine
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_1425.jpg)

Palarie de Al Capone cu floricica (m-am indragostit de ea la prima vedere si-am luat-o chiar daca era numai pe maro)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_1426.jpg)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 1 2009, 08:51 PM
Post #767

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Angel: samponul ala se cheama cumva "sampon inteligent"? Eu de asta am cumparat de la Phyto si zau daca a facut vreo scofala, trebuia sa-i dau un test de IQ nu sa-l cred pe cuvant...

Sutien alb fain (cum defineam eu fain inainte sa fiu gravida: cu buretei integrati, cu tinuta "tapana" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , fara cusatura pe mijloc) mi-am luat eu de la o firma italieneasca (SIELEI) anul trecut prin vara, cam 75 RON am dat pe el parca. Se comporta foarte bine si face un decolteu grozav, fara sa fie incomod. M-as duce cu draga inima sa ti-l cumpar daca as fi in Bucuresti, era in magazinul Obor...
Uite o poza cu cutia, poate o zaresti si prin Timi:
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07889.jpg)

Pantofii s-au umflat in pene ca-i placeti, sper sa nu imi distruga picioarele. Oricum nu-i iau cat inca sunt cu burta la gura, mai astept putin.

Pensulica de la MAC fuse 33 euro, cam multicel fata de State...Bruxelles-ul lui peste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Kalua, aveau astia la Body Shop o oferta ieri: daca luai un produs de machiaj, orice pensula era redusa cu 50%. Dar nu-mi plac pomezile lor de nici un fel, asa ca am luat doar pensuloiul.Sa purtati cu placere noutatile, iar palarioara mortala sa apara la Jurnal (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !

This post has been edited by claudia_electra: Mar 1 2009, 08:53 PM

+Quote Post
Cindy
post Mar 1 2009, 08:55 PM
Post #768

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa lichide sunt majoritatea sampoanelor Phyto, eu am avut vreo 4, si ceva tratamente. Mi-au placut toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de lenjerie. Mi se intampla de multe ori sa nu gasesc ce caut in materie de haine/ farduri etc. si sunt nervoasa si stresata si apoi intru intr-un magazin de lejerie ca acolo sigur gasesc cate ceva si ma calmez, ca nu pot sa ma intorc cu mana goala acasa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sau chestii din Bam Boo si alte magazine asemenea. Si asa am ajuns cu multa lenjerie sexoasa si accesorii de casa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

L.E. Ce interesant, Clau, sutienul si sistemele de incheiere!

+Quote Post
Jo
post Mar 1 2009, 10:25 PM
Post #769

Musafir

Ce va invidiez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Numa eu n-am tate de pus in sutien :-< Eu folosesc d-ala de silicon care se lipeste, ma face si pe mine sa nu mai par asa plata macar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 1 2009, 10:30 PM
Post #770

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Nici eu nu aveam Jo, tocmai de aia vanam doar sutiene capabile sa minta privirea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post

109 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 07:17 PM