IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
Master of Norule...
post Mar 1 2009, 10:35 PM
Post #771

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Apai ma gandeam ca poate o fi in vre-un mall la vre-o Sephora. Daca nu imi iau eu o pensula pana la urma.
Acum de abia ai tragere Clau sa te machiezi mai des cu pensula de la MAC.
Eu mi-am luat Angel unul din Carrefour Petrole Hahn sau asa ceva cu verde e cutia si e destul de eficient adica mi se ingrasa in mai mult timp acu' diferenta e de vre-o 2 zile fata de unul obisnuit, da' tot e ceva. Cica mai poti sa te clatesti cu zeama de la o jumate de lamaie amestecata cu apa minerala cam 1 l dar on the other side ti se usuca poate prea tare parul. Am incercat-o si p-asta si e mai eficienta ca samponul. Si eu the same problem cu ingrasarea parului. Si cu cat intervalul de zile intre 2 spalari creste cu atata ti se ingrasa mai putin.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 1 2009, 10:37 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 2 2009, 01:41 AM
Post #772

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ehh nici eu cine stie ce, doar cat sa pot purta un decolteu si sa arate ok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Clau, imi place ca ai folosit timpul trecut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 2 2009, 02:02 AM
Post #773

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Angel samponul e phytosylic (exfoliant)? Eu pe asta il am acum, am dat 26$ pe el, f mult dupa parerea mea dar l-am luat de la sephora pt ca la ei pot returna fara probleme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

Sutiene cu ff mult push up au la magazin online, eu am unul din colectia ANgel si mi-e jena sa-l port pt ca minte inmultit cu 3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Wow, acum am vazut ca in Romania un sampon phyto e pe la 400.000 lei vechi adica vreo 12$, dublu fata de cat e la mine. Uite ca-s avantaje de pret si pt Romania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 2 2009, 07:40 AM
Post #774

Musafir

Incerc sa raspund in ordine:

- Samponul este Phytocedrat Sebo-regulator...a costat 42 RON parca. Astazi deja imi simt parul putin uns si cred ca maine va trebui sa ma spal iar ca de obicei, la 2 zile. O sa mai insist sa vad ce se intampla. Are ulei esential de lamanie dulce MON care cica exact rolul asta il are, sa regleze secretia de sebum.

- Clau arata misto sutienul, seamana cu ala clasic de la Victoria's Secret la sistemul de inchidere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

- Bebe tu despre care magazin online vorbesti? VS cumva??

Ieri am aflat ca as putea printr-o combinatie prin cineva ma rog sa imi comand ceva din state daca nu e voluminos. Si m-am gandit fix la vreo doua sutiene de la VS (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa habar nu am care e treaba cu marimile, ca stiu ca anul trecut colega mea care si-a luat mai multe dresuri de baie aceeasi dimensiune, unul ii era mic si unul ii era mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Asa ca va rog, daca aveti experienta cu lenjeria de la VS sa ma indrumati si pe mine. Pliiiiz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 2 2009, 09:41 AM
Post #775

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Pai atunci inseamna ca-i bun Angel. Da' incearca si tu sa prelungesti macar cu o zi intervalul intre 2 spalari, de la cap ni se trage stiu ca si eu nu mai suport cateoadata si il spal mai des, incearca sa ti-l prinzi in coada cand e semigras poate il mai suporti o zi. Si acu' de la prima spalare nu se intampla marea cu sarea, probabil ca dureaza pana se face reglajul ala de sebum.
Apai Jo si pe mine in locul tau ma apucau niste nervi instant la asa o replica de la un vanzator. Cate unii pe cuvant parca n-au ce cauta la vanzari. Si daca nu era in program poate nu avea NIR-ul facut, da' asta putea el sa rezolve apoi, era si stupid that men.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 2 2009, 09:43 AM

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 2 2009, 04:27 PM
Post #776

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Da, Angel ala e, victoria's-secret, apare magazin online automat, eu scrisesem corect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

apropo de masuri vezi ca au size chart pe site, daca vrei bikini ai grija pt ca sunt varza, eu am S si imi sunt mari iar XS e prea mic. Depinde mult de model.

This post has been edited by bebe_maria: Mar 2 2009, 04:38 PM

+Quote Post
bulina
post Mar 2 2009, 04:30 PM
Post #777

Musafir

Primeru de-l cumparai:

http://www.sephora.com/browse/product.jhtm...tegoryId=C10461

+Quote Post
bulina
post Mar 4 2009, 10:03 PM
Post #778

Musafir

eu nu am mai avut nimic de la Urban Decay pana acu si doresc ca sa raportez cu umilinta ca imi place extrem de tare acest primer . Ar trebui sa-i controlez si pe la fardurile de ochi seria Metalic...

(imi cer scuze daca trebuia sa dau cu parerea in alta parte)

+Quote Post
Fanny
post Mar 6 2009, 07:53 PM
Post #779

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mi-am luat o husa pentru salteaua de la pat, din prospop, alba cu floricele roz. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Maine dau fuga din nou, pentru incaltari. Vreau sa achizitionez 1-2 perechi de pantofi, daca dau de modele pe gustul meu, c-am zarit la mai multi expozanti ciubote din piele exterior+interior ieftine si, mai ales, autohtone. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pentru bucurestencele interesate: e targ de haine, incaltari si altele la sala Polivalenta (cea din Tineretului). Din ce-am vazut in stiri, si la Cluj s-ar desfasura in WE asta un targ asemanator.

+Quote Post
Jo
post Mar 6 2009, 09:26 PM
Post #780

Musafir

Great! Si eu fix weekendu asta mi-am gasit sa plec din Bucuresti!

+Quote Post

109 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:12 PM