![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat un pulover lung, de purtat cu ciorapi mati, va prindeti voi ce smecheros e din poza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/P1020005m.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Uhh ce misto e culoarea, ca ochii tai, nu mai spun de talie! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto puloverul, walpu! Eu n-as (mai?) avea "curajul" sa-l port numai cu ciorapi.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da di ce? E cu doua palme peste genunchi, nu chiar scurt si nu e transparent deloc, partea de jos, unde se vede o dunga e dubla ca material. Ciorapii mati pe care i-am avut sunt maron.
E mulat in schimb si orice pantalon s-ar vedea urat pe dedesubt; abia m-am chinuit sa ascund dungile de la ciorapi. Siragul e din pietre si e de la cineva care s-a intors recent din India. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, bre, de ce. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate ne pui candva (sau la grup) o poza cu tine de-a-ntregul in puloverul asta.
Si margelele-mi plac! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drept sa zic si io am renuntat cu greu la toate tinutele ce le purtam cu colanti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici io nuj de ce da pur si simplu nu mai imi vine sa port cu colanti. Mai ales la betzele mele, nici nu ma avantajau prea tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar inteleg ce zice Walpu, cu blugi pe dedesubt se vede nasol la bluzele astea f mulate. Mie imi plac umerii lu Walpu...ni la ei ce lucrati is, si cand te gandesti ca biata Walpu nu mai merge la sala de un car de vreme. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inlocuit sala cu caratul plaselor din hipermarket- works just as fine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
WOW, Walpu, esti sexoasa tare cu puloverul asta!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Daca mergi asa la scoala, pun pariu ca n-o sa lipseasca nici un elev de la cursurile tale!
Sa-l porti cu placere!...imi vine sa fluier de admiratie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Last edit: mai, Walpu, las-o naibii de scoala ca-ti mananca tineretea si nervii si gaseste o agentie de modelling. E pacat de ce ti-a dat Dumnezeu. This post has been edited by dr_wise: Mar 6 2009, 11:52 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciorapi de 12den cu dunga de culoarea piciorului, un ulei de masline, migdale, jojoba si soia pentru corp.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mama cat e de mistoooo, si puloverul dar mai ales Walpu! O sa-mi lipesc o poza cu abdomenul ei pe frigider! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:35 AM |
|