IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
walpurgik
post Mar 6 2009, 10:05 PM
Post #781

Musafir

Mi-am luat un pulover lung, de purtat cu ciorapi mati, va prindeti voi ce smecheros e din poza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/P1020005m.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 6 2009, 10:18 PM
Post #782

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Uhh ce misto e culoarea, ca ochii tai, nu mai spun de talie! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 10:20 PM
Post #783

Musafir

Foarte misto puloverul, walpu! Eu n-as (mai?) avea "curajul" sa-l port numai cu ciorapi.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 6 2009, 10:24 PM
Post #784

Musafir

Da di ce? E cu doua palme peste genunchi, nu chiar scurt si nu e transparent deloc, partea de jos, unde se vede o dunga e dubla ca material. Ciorapii mati pe care i-am avut sunt maron.

E mulat in schimb si orice pantalon s-ar vedea urat pe dedesubt; abia m-am chinuit sa ascund dungile de la ciorapi.

Siragul e din pietre si e de la cineva care s-a intors recent din India. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 10:31 PM
Post #785

Musafir

Nu stiu, bre, de ce. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate ne pui candva (sau la grup) o poza cu tine de-a-ntregul in puloverul asta.
Si margelele-mi plac!

+Quote Post
angeldust
post Mar 6 2009, 10:38 PM
Post #786

Musafir

Drept sa zic si io am renuntat cu greu la toate tinutele ce le purtam cu colanti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici io nuj de ce da pur si simplu nu mai imi vine sa port cu colanti. Mai ales la betzele mele, nici nu ma avantajau prea tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar inteleg ce zice Walpu, cu blugi pe dedesubt se vede nasol la bluzele astea f mulate.

Mie imi plac umerii lu Walpu...ni la ei ce lucrati is, si cand te gandesti ca biata Walpu nu mai merge la sala de un car de vreme.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 6 2009, 10:54 PM
Post #787

Musafir

Am inlocuit sala cu caratul plaselor din hipermarket- works just as fine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2009, 11:50 PM
Post #788

Musafir

WOW, Walpu, esti sexoasa tare cu puloverul asta!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Daca mergi asa la scoala, pun pariu ca n-o sa lipseasca nici un elev de la cursurile tale!
Sa-l porti cu placere!...imi vine sa fluier de admiratie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Last edit: mai, Walpu, las-o naibii de scoala ca-ti mananca tineretea si nervii si gaseste o agentie de modelling. E pacat de ce ti-a dat Dumnezeu.

This post has been edited by dr_wise: Mar 6 2009, 11:52 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2009, 07:26 PM
Post #789

Musafir

Ciorapi de 12den cu dunga de culoarea piciorului, un ulei de masline, migdale, jojoba si soia pentru corp.

+Quote Post
Altheea
post Mar 7 2009, 07:41 PM
Post #790

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Mama cat e de mistoooo, si puloverul dar mai ales Walpu! O sa-mi lipesc o poza cu abdomenul ei pe frigider! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

+Quote Post

109 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:35 AM