![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Didi ii de-a mea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Didi, sintem cumva tize?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Pai stiu si eu...poate nu-i degeaba vorba aia ca cine se aseamana se aduna (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Maat hahaha bravo sa le porti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi-am luat un curling iron sa-mi fac buclele mai largi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bablyss |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ei, asta da lista de spovedanie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa te bucuri de toate cele cumparate, Di. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt curioasa rezultatele ondulatorului pe capsorul cretzei noastre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa pui o poza cu rezultatul cand ai vreme, Cleo! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Maat is back in business! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Ce-ar fi sa probezi costumele alea de baie vara asta pe litoralul romanesc? Ca nu-mi scapi daca vii! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ja, jaaaaa!
Asa, mai prin iulie - august, sa fiu si eu prezenta acolo. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daca nu, ne putem intalni si pe prundul Jiului. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa le porti sanatoasa si voioasa si sexoasa, Di! Asta da captura de razboi! This post has been edited by dr_wise: Mar 12 2009, 09:38 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat dar nici o poza nimic?? Offf mai bine mai taiai niste chestii de pe lista si luai un aparat foto (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu am Wish si imi place f tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar il folosesc numai seara, ca e greoi. Cleo, o chestie din aia vreau sa imi iau si io, de facut bucle largi. Dar inca tot nu m-am dumirit de unde si de care sa imi iau (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si-o luat fata pozar, eu astept sa ne arate minunatiile cumparate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Deedee super faina bluzita cu albastru (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mama mia, da' ai tras un shopping zdravan Maat. Un tricou pink bombon da' mi-e lene sa-l pozez. Nu-s fan culoarea asta, da' asta imi place. Si o pensula de fard tre sa-mi iau inca n-am gasit. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am si aparat, timp nu am. Am mai luat o pereche de blugi di doua bluzite negre simple, una cu mineca lunga si una cu mineca scurta alaltaieri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:30 PM |
|