![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am oroare sa port bluze/tricouri negre simple. Nu stiu de ce fug ca naiba de culoarea asta in partea de sus. De fapt nici in partea de jos nu ma prea incanta, dar nah, un pantalon negru simplu sau un pantof negru simplu mai accept.
Di, hai fa-ti acolo timp 20 de minunte ca mai mult nu dureaza totului tot. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba dureaza, ca trebuie sa fac curat intii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mania continua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Insfacat si eu un pigment dragut, Gold Mode. Sper sa ma duca mintea la ce sa-l folosesc.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC08025.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC08027.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, voi sfidati criza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Clau, de-abia astept sa te vad cu genele false!! Si pigmentul e super dragut. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
dimineata treaba cu curling iron-ul e sportul naibii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci am parul lung (maine ma tund) si cret, il intind putin si pe urma il fac bucle mari (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa incerc o poza maine Angel daca vrei volum trebuie un diametru mai mic, asa m-a sfatuit tipa de la salonul de unde l-am luat (au si magazin si coafor) Eu am luat de 25mm, daca vrei doar bucle mari ia-ti mai mare de ex de 32mm insa eu dupa prima folosire sint incantata de rezultat si l-as recomanda pe cel de 25mm. Ai si bucle si volum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mor de nervi. 3 perechi de blugi imi sint mari! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Di ,
Gandeste pozitiv!! Aia se cheama ca ai pierdut niste kg (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fetele, va admir pe cele care aveti rabdare sa umblati cu tot felul de aparate d-astea, de facut bucle sau indreptat... Eu n-am rabdarea necesara sa o fac in fiecare zi... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu ai probat jeansii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nu ii probez niciodata. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Azi mi-am luat iar ciorapi. Ca numarul II e scurt 5 perechi normale, 5 cu aia de se lipeste si 3 cu plasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Curve ole! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:23 PM |
|