IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
Fanny
post Mar 18 2009, 04:48 PM
Post #861

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu, cocotata pe platformele alea, as vorbi direct cu pasarelele in zbor.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 18 2009, 04:48 PM
Post #862

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu mai baga in seama Clona. De la acelasi IP static posteaza 4 conturi. Ori vin clonele cu o explicatie cerdibila, ca posteaza prin rotatie, ori zboara toate!

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 18 2009, 11:22 PM
Post #863

Musafir

Kary imi place mult paltonul si bluzita.
pun si eu niste achizitii , azi am constientizat ca n am rabdare deloc sa fac poze (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
cel mai mult sunt incantata de mac.
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_2439.jpg)
ceva lejer
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_2444.jpg)
o bluzita H&m , n am avut pana cum de la firma asta sunt f incantata , scuzati ca e necalcata.
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_2448.jpg)
ceva funny
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_2449.jpg)

+Quote Post
Jo
post Mar 19 2009, 01:36 AM
Post #864

Musafir

Lost, sa le stapamesti sanatoasa. M-am indragostit de tricoul negru (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 19 2009, 09:03 AM
Post #865

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Lost ce sunt alea de la Mac, gene false? Si mie imi place tricoul, ca e foarte vesel si imi place si topul. Eu in ultima vreme am facut o pasiune pentru genul ala de topuri, iar culorile sunt pe sufletul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 19 2009, 09:11 AM
Post #866

Musafir

Buna dimineata!
Sa le purtati cu placere, frumoaselor!
Kary, sandalele alea sunt ceva de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si sunt convinsa ca talpa aceea e ffffffffffffffffff comoda.
Am vazut ceva asemanator la Zara, dar la niste preturi.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ...50EUR! Nu dau atatia bani pe niste sandale din panza nici batuta. Daca se fac 30EUR, OK.
In tara mi-am cumparat ceva asemanator din Mamaia cu 70RON in vara trecuta, asa ca daca nu gasesc ceva convenabil pe aici (25 - 30EUR maxim maximorum), stau potolita.
Dar.....
In ideea ca trebe sa fiu gatita pruna pe colac in mai la Venetia, mi-am cumparat ieri o rochita sexoasa de la Mango (fuse revelatie imediat dupa ce am pus-o pe mine):
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM2930.jpg)
Ma simt Sophia Loren in ea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 19 2009, 09:46 AM
Post #867

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce faine sunt sandalutele Kary. Tocul ala e unul foarte comod. Nici eu nu port toace dar daca incaltamintea cu toc e comoda, as putea purta. Si eu sunt inalta da' nu ma deranjeaza sa fiu si mai inalta de abia mi se mai estompeaza din fund. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Bluzita aia de H&M Lost e misto de tot.
Mi-am luat un fard ce se asorteaza cica cu fardul meu verzui care intepenea in dulap, sa vedem cand ma apuca faza cu pictatul ca deocamdata nu prea sunt in the mood.

+Quote Post
angeldust
post Mar 19 2009, 10:08 AM
Post #868

Musafir

Numai chestii misto fetelor, sa le purtati cu placere!

Si mie imi plac mult platformele lui Kary si tricoul negru al lui Lost. Sunt pe gustul meu asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lost, neaparat sa ne zici cum ti se pare Isoliftul ca sunt curioasa. Si de la Clinique ce sunt alea in tubulete albastre?

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 19 2009, 10:43 AM
Post #869

Musafir

Multumesc.
Da sunt gene false nr 33, hainutele sunt cumparate de dl lost din Germania fara mine, se pricepe . Cea alba e mare insa putin dar poate o combin cu o vesta.
Angel pana acum am folosit o de 3 ori insa pot spune ca e mult mai buna decat sesibio ce o tot laudam, e mai grasa si imi place ca e pt riduri si cum se simte pielea o hidrateaza.
Cele 2 tuburi albastre le am luat de pe strawberry e Turnaround 15 min facial un exfoliant dar nu e cu particule e ca o crema fina se vede putin alb pe fata si dupa lasa pielea mai putin grasa, eu am folosit o doar pe nas si barbie unde e mai grasa, se tine 15 min apoi se spala cu apa. Imi place si are si revieuri f bune. Cant e mica le am luat la set.
Al doilea e Turnaround visible skin renewer e ceva pt reinoirea celulelor pielii , la fel e f bun.

+Quote Post
angeldust
post Mar 19 2009, 11:02 AM
Post #870

Musafir

Aha, mersi de lamuriri, cred ca o sa incerc si eu Isoliftul daca zici ca e mai bun ca sensibio (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Ah...si trebuie sa remarc ce mascul priceput ai, mai rar barbati pe care sa ii trimiti sa iti cumpere tzoale si sa se intoarca inapoi cu ceva decent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

109 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:49 AM