![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Olalaaaaa, Kalua!
Sa le stapanesti sanatoasa! Da' ai praduit, nu gluma! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, cand merge Kalua la shopping face shopping, nu gluma. Imi plac toate gentile, chiar si cea alba, cu toate ca eu nu port nimic alb, am doar 2 camasi albe si atat. Si ceva chiloti.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, multumesc! Trebuie sa tineti cont ca eu nu merg des la shopping, dar cand umblu prin magazine si vad ce-mi trebuie/place si pretul e cat de cat ok, imediat insfac lucrurile, nu stau sa ma scarpin.
Geanta aia alba trebuie s-o mai studiez, e dintr-o piele moale si trebuie sa vad cum leg fasia aia, cat o strang sau daca o las mai labartata... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am avut si oja albastra, mai inchis, mai intens, dar vremurile alea au trecut. La fel cu cea neagra. In schimb mai am una verde inchis. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce faina e geanta aia alba.
Exact fard din ala mi-am luat si eu da' pe albastru deschis, asa-i nu prea tine pe ochi, da' culorile sunt miraculos de faine la astia de la Maybelline. Faine de tot pensulicile. Cat despre crema cremelor pare misto de tot, de ce nu esti asa incantata de ea? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crema se comporta foarte bine pe pielea mea, ramane de vazut daca-i asa miraculoasa cum se spune.
Fardul ala a tinut pe ochi, dar aveam particule starlucitoare de la el si unde nu l-am pus, prin atingerea pleoapei. Ceea ce nu se intampla cu alte farduri. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie nu-mi tine cine stie ce adica vre-o 2 ore cred si apoi se mai duce din el. Ce-s alea particule stralucitoare, eu mi-s noua la makeup?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am fost si eu la drogherie sa-mi reincarc cardul de metrou si cand ajung constant ca n-am cardul la mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ca sa nu plec necastigatoare mi-am luat 2 farduri roz si o combinatie de culori pastelate tare dragut aranjata, e o marca locala a caror oja e grozava iar fardurile au culori tare faine
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_1837-1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca-i misto copacul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu ieri la drogherie niste farduri aranjate tot cam in stilul ala, m-am uitat la ele ca si curca-n lemne, nu mi-am dat seama daca erau pentru ochi sau erau ceva highlighter. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
MoN, particule stralucitoare=sclipici. I think. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Mi-am luat pensulica nr 23 de la Sephora. Intr-adevar, nu sunt asa ieftine cum credeam eu.. Dar fata de Clinique... (IMG:style_emoticons/default/box.gif)
Oricum, din cauza voastra am cheltuit mai mult decat trebuia luna asta. (IMG:style_emoticons/default/guns23.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:09 PM |
|