![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pensulele de la Clinique mie nu mi se par mare lucru. Eu am vreo 2 dintr-o trusa mai mica si comparate cu alte pensule sunt mai aspre si ciufulite.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata!
Am venit de la franceza si ce mi-am zis...ia sa ne clatim privirea o militzara, ca doar sunt fomeie, nu detasat disciplinar la Lux. OK! Pradui una pereche pantofi: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoes/HPIM2960.jpg) si una bucata rochita cu decolteu dracos si sexos: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM2959.jpg) Ce mai, acum chiar am motive sa topesc slanina de pe solduri! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohhh ce pantofiori draguti, si cred ca si comozi! Sa ii porti sexoasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si mie imi plac pantofii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
si io subscriu la papucei ca-s fan talpa de pluta ortopedica:)
sa-i porti sanatoasa!!! luai si io 2 perechi de vara si abia astept sa vina vremea lor..in semn de protest am pus cizmele la dulap. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faine lucrusoare ti'ai luat Doctore (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Iar firma de la care ti'ai luat bluza mie imi place mult cu ce iese pe piata mai ales primavara/vara.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc tuturor!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Olalala, Bulinooooo!
Da' tintesti oblu spre miezul verii, nu te-ncurci!!! Sa le porti sanatoasa si sexoasa! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multzam' frumos , clar ademenesc vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:26 PM |
|