![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Faini pantofii doctoreaso, sa-i porti cu drag.
Mie imi plac cele albe Bulina, sper aratoase. Eu mi-am luat un ruxsac verde de la mall, era la reducere da' tot n-a fost chiar ieftin, da' imi place ca are o gramada de buzunarase si e destul de incapator intre verde si grena l-am ales pe cel verde si mi se potriveste cu adidasii. Ca oricum din blugi si adidasii nu prea ies. Happy bine ca ai scris de pensulele de la Clinique ca imi fila asa un bec, da' acu' s-a linistit. This post has been edited by Master of Norules: Mar 30 2009, 05:40 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am trecut pe langa vitrina magazinului de unde am cumparat rochita si ia uite ce aveau expus:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM3046.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Rochita me! Tre' sa ma bronzez topless... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 5 2009, 07:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E superba!
Doftorici, saptamana care vine e targ de haine la Tricodava, colea la un pas de Ghencea. O sa-mi fac timp intr-o dimineata sa vizitez si sa shopinguiesc daca mi-o placea ce vad. Daca nu, las sesiunea de cumparaturi pe sambata, cand n-o sa ma opreasca nici furtuna din haladuit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Offfff, ca nu baga si astia de la facultate o sedinta cu parintii, sa am motiv de aterizat in Bucuresti.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aici de abia gasesti ceva la un pret de bun simt, sa fie sexos, material de calitate si model care sa te avantajeze. Tot ce-i de calitate sare peste 150eur. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Uite niste pantofi superbi, nu stiu daca sunt suficient de vizibili.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am balit langa vitrina aia si nu ma mai puteam dezlipi. A trebuit sa ma racaie amore cu cutitul de pe geamul vitrinei... (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoes/HPIM3047.jpg) Se vad preturile?! 300 +...400+ euroi! Ce mai, terapie "naturista" pentru shopaholica din mine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 5 2009, 07:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
woooow, ce faina e rochita ta dr. wise...uite, asa ceva vreau eu pt banchet...e chiar pe gustu` meu...am eu o pasiune pt combinatia alb-negru ...clasica si eleganta... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) s-o porti sanatoasa !
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
Pai incearca la Promod, de la ei am cumparat-o. E superba combinatia alb-negru, si eu sunt mare fan! Fac ce fac si tot la alb-negru ma opresc. Am tricouri asa, bluze, doua fuste si un pantalon de vara. Din cand in cand se strecoara ceva rosu, sau verde. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr Wise, am vazut ca exista un costum de baie cu care te bronzezi ca si cum n-ai avea nimic pe tine, nici o dunga, nimic. Ar fi bun ala, sper ca e si waterproof, ar fi o chestie sa se topeasca atunci cand intri in apa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, unde?:-o Share
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
E un site cu lenjerie - figleaves.co.uk.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu costum de baie din ala, vrajeala! Adica trece soarele cat de cat prin el, dar in niciun caz nu te bronzezi ca si cum ai fi la costumul lui Adam (pardon, Eva).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:00 PM |
|