![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, lasa ca io-s asa de o viata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, bine ai venit in gasca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am trecut prin faza asta in 2007. Adica toate hainele vechi erau marimea 52 si a trebuit sa-mi achizitionez haine marimea 46, chiar 44. Dar a fost tare fain, actiunea asta mi-a ridicat moralul exponential! Mi-am luat numa' haine sexoase, in culori vesele. O parte le-am modicat (cele achizitionate pe parcursul dietei), dar grosul l-am facut cadou cumnatei mele. A fost foarte fericita. Numa' sotul meu a bombanit ca "si-ar fi cumparat sigur masina cu banii investiti in dieta MM". Ehhh, poate considera ca si-a luat alta nevasta, mai sprintena si mai sexoasa. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am haine diverse masuri...c-am tot avut greutate fluctuanta de pe la 18 ani. Acum, cand mi-au ramas ceva kg dupa nastere, imi prind f bine vechii pantaloni. N-a trebuit sa ma duc prin magazine sa-mi procur haine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mie mi-au ramas o gramada mici, ca m-am ingrasat. Dar nu-mi pare rau, ca am fost bat toata viata mea.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow ce frumoasa e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa o porti cu placere!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Superba rochia! Iti sta foarte bine, nu vreau sa fiu indiscreta, dar in ce magazin l-ai zarit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc! In poza a 2-a se vede mai bine materialul si cusatura, pe prima am pus-o mai mult pentru forma, saraca rochita era dupa o zi intreaga de purtat, sifonata...si din cauza blitzului a iesit mai lucios un pic materialul.
Janis, e luata din Cora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma duc astazi sa imi iau pantofi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, s-o porti cu placere! Esti tare frumoasa cu ea! Ce mai, Audrey Hepburn! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Spor la cumparaturi, Di! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:24 AM |
|