![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La naiba ce bine arati (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Maat, facem schim, ale mele toate's 36 si nu stiu cand o sa mai intru in ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Glumesc, deja am scazut 1 kil sub 60, mai scap eu de vreo 5-6 si imi repun dulapul in functiune. asa ca inca nu se impune shoppingul...pentru mine, in schimb am pici fandosit care creste ca din apa Aa, si sa nu uita, felicitari pentru noua talie de model. Chiar si 34 porti? Am si eu o fusta 34...e mica mica, imi dau seama cat de subtirica esti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Althe....te-am auzit si iti intind o vizita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, ce "iepuras" descurcaret ai! Te prinde de minune combinatia asta! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sa le porti cu placere!
Zanuto, sa rupi podelele dansand cu pantofii sexosi la banchet! Sunt tare frumosi! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Am si eu o pereche de cizme de la "Afrodita" si, desi au toc de 7 sau 9 cm, sunt foarte comode. Ai rezolvat cu rochita? Cleo, intradevar, si mie-mi place combinatia jeans - bluza cu dantela. Nici camasa nu-i de lepadat. Cred ca trebuie completat "peisajul" cu un parfum de primavara. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va bucurati de innoieli!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce super sunt sexosii Zana maseluta.
Oauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Lexie ce mistoo sunt amandoua. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Foarte faini pantofii Zanico!
Cleo imi place mult camasa! Lexie iti sta foarte bine! mi-ati facut o pofta de shooooppinggg cu achizitiile voastre! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seeeerrrioooooooooooooossssssssss? Bai, toate avem tastatura bulita?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tks, gagici pt aprecieri...
Inca mai caut rochita pt banchet, dr wise...pana pe 26 iunie mai e... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) imi place mult rochita lui Lexie ! si sarafanu` e foarte fain.. Am o nunta pe 25, tre` sa va arat rochita...e crosetata de bunica...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si pe sub am o jupa rosie... pt banchet e expirata deja, ca nunta asta e a unei colege, nu mai pot aparea cu ea...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aaaa....sa va prezint vestuta, achizitionata ieri...de cand am vazut-o pe kalua o data cu vestuta de genu`, am tot fost in cautari...as fi vrut pe negru, da` au fost altele mai rapide : (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/vestuta007.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mai, dar ce forme pe aici, prin zona, ma duc sa ma culc ca o sa incep sa ma dau la femei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faina vesta!
Pai sa ne-arati rochia crosetata. Apropo, trebuie sa va arat si eu o rochie impletita de-a Ninei, tot de bunica ei produsa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 04:02 AM |
|